• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.12.2018

17:18

ENGLEZI TVRDE: PUTIN SE USKORO ŽENI KABAJEVOM! Dejli mejl izneo zanimljivu teoriju!

Vesti

ENGLEZI TVRDE: PUTIN SE USKORO ŽENI KABAJEVOM! Dejli mejl izneo zanimljivu teoriju!

Podeli vest

Rastu spekulacije u Moskvi da je dugogodišnja devojka ruskog lidera Vladimira Putina postala nestrpljiva i da želi da zna kada će je on oženiti, piše britanski Dejli Mejl



Ruski predsednik se povezuje već više od decenije sa ritmičkom gimnastičarkom Alinom Kabajevom (35), koja je osvojila zlatnu olimpijsku medalju, a sada vodi veliku medijsku kompaniju u Moskvi, navodi britanski list i dodaje da ima čak glasina da par ima tajnu porodicu, što je Kremlj negirao.

Novinar Aleksander Janašev iz medijske kuće koju vodi Kabajeva na jučerašnjem godišnjem medijskom brifingu sa predsednikom, Putinu je postavio upravo pitanje kada planira da se oženi i s kim. 

Putin je odgovorio da će se oženiti jednom, ali nije precizirao s kim planira da se oženi. To pitanje mnogi su razumeli kao pritisak same Kabajeve ili eventualno početak PR kampanje Kremlja koji namerava da najzad obelodani identitet buduće prve dame.

PREDSEDNIČE, KAD ĆETE DA SE OŽENITE? Evo šta je Putin odgovorio na škakljivo pitanje novinara!


Putin se od svoje prve supruge Ljudmile razveo 2014. godine nakon što je par zajednickim saopštenjem izašao u javnost. 

Ruski mediji uglavnom izbegavaju ovakve teme, a i sam Janušev je pre nego što je postavio svoje pitanje rekao da je državnim medijima bilo zabranjeno da se bave tom temom.

Novinar je kasnije dodao da veruje da je Putin nagovestio da ćemo uskoro saznati nešto.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija