• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/intermagazin

25.12.2018

18:30

(VIDEO) VLADIMIR VELIKI: Putin dao intervju slepoj devojci I DOZVOLIO DA MU RUKAMA VIDI LICE!

Vesti

(VIDEO) VLADIMIR VELIKI: Putin dao intervju slepoj devojci I DOZVOLIO DA MU RUKAMA VIDI LICE!

Podeli vest

Sedamnaestogodišnjoj slepoj Regini Parpievoj kojoj je razgovor sa šefom države bio - san

Putin joj je taj san ispunio. Razgovarao je sa njom punih 20 minuta, nakon što mu je objasnila da bi najviše volela da bude novinar-reporter.

Reginu je u razgovoru interesovalo, pored ostalog, kako je Putin postao predsednik Rusije, da li je njegov posao težak, šta bi voleo da dobije za Novu godinu…

Na samom kraju intervjua, Regina je zamolila šefa države da ga zagrli i da mu prstima dodirne lice.

Putin joj je to dozvolio, a ona je – nakon što ga je „videla prstima“ – rekla: „Vi ste veliki i veoma dobar čovek. A sad znam i da ste veoma lepi“.

On joj je uzvratio rečima: „Baš hvala. Pritatno mi da to čujem“.

Potom su razmenili poklone  Ona je njemu poklonila igračku (psa) koju je sama napravila, a on njoj – gadžete i karte  za koncert.

(VIDEO) PUTIN PRED 1.700 NOVINARA: Znamo gde je štab koji pokušava da upravlja svetom, on nije u Moskvi!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbin Aleksa

pre 5 godina

Vladimir Vladimirovic PUTIN Veliki Covek i beskrajna slovenska dusa !

istina

pre 5 godina

Zao mi sto je devojka slepa pa ne vidi kako je putin lep hahahaha

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija