• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.12.2018

13:33

IZRAELCI SE ZAIGRALI RAKETIRANJEM DAMASKA, MOSKVA ŽESTOKO REAGOVAlA: Direktno ste nam ugrozili dva civilna aviona!

Vesti

IZRAELCI SE ZAIGRALI RAKETIRANJEM DAMASKA, MOSKVA ŽESTOKO REAGOVAlA: Direktno ste nam ugrozili dva civilna aviona!

Podeli vest

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je danas da su izraelski raketni napadi na Siriju direktno ugrozili dva komercijalna leta, prenela je novinska agencija Interfaks

Ministarstvo je dodalo da su snage sirijske vazduhoplovne odbrane uništile 14 od 16 izraelskih raketa, koje su u utorak ispaljene na neodređene mete u blizini Damaska. 

Sirijski državni mediji javljaju i da su tri sirijska vojnika povređena u napadima, prenosi Rojters.

Libanska državna televizija prenela je da su iznad Libana preleteli izraelski borbeni avioni koji su gađali tri pozicije južno od Damaska gde se nalaze depoi sa oružjem libanske militantne grupe Hezbolah i iranskih snaga, dodao AP.

(VIDEO) SIRIJSKA PVO ODBILA RAKETNI NAPAD: Izraelski projektili su leteli na Damask, UBRZO JE USLEDIO ODGOVOR!

Ovi napadi su prvi otkako je američki predsednik Donald Tramp prošle sedmice najavio da će SAD povući svojih 2.000 vojnika iz Sirije. Portparol izraelske vojske je potvrdio da su aktivirani sistemi protivvazdušne odbrane kao odgovor na rakete upućene iz Sirije.

Kako navodi AP, veruje se da je Izrael bio iza serije vazdušnih napada u prošlosti čija meta su bile iranske i snage Hezbolaha koje se bore zajedno sa snagama sirijske vlade.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Senovic

pre 5 godina

Док Јевреји рокају, Русичи шаљу саопштења и протесте.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija