• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pravda

30.12.2018

22:51 >> 22:54

(FOTO/VIDEO) RUSKI LOVCI POLETELI NA IZRAELSKE F 16: Ključa na nebu iznad libanske obale, SVET BEZ REČI, UZDAJU SE U RAZUM!

Vesti

(FOTO/VIDEO) RUSKI LOVCI POLETELI NA IZRAELSKE F 16: Ključa na nebu iznad libanske obale, SVET BEZ REČI, UZDAJU SE U RAZUM!

Podeli vest

Ruski borbeni avioni poleteli su iz vazduhoplovne baze Hmejmim u zapadnoj Siriji i presreli izraelski izviđački avion, koji je bio u pratnji nekoliko borbenih aviona, u blizini libanske obale, tvrde sirijski provladini aktivisti

Posmatrači su potvrdili da je avion "Galfstrim G550 Nahšon-Šavit" izraelskih vazduhoplovnih snaga (IAF) obavio izviđačku misiju iznad međunarodnih voda na obalama Sirije i Libana ujutru. 

Osim toga, lokalni izvor u sirijskom gradu Tartus javio je da su ruski ratni avioni viđeni prema libanskoj obali. Izrael i Rusija do sada nisu potvrdili susret. Neki stručnjaci takođe sumnjaju da su ruski ratni avioni na putu da presretnu izraelski avion.

LAŽNA DRŽAVA JE NEUSPELI EKSPERIMENT ZAPADA! Jedino rešenje su nove granice, UPRKOS STRAHU OD LANČANE REAKCIJE!

Ovo nije prvi put da su se na internetu pojavile vesti o presretnutom izraelskom ratnom avionu u blizini Libana. U maju prošle godine, nekoliko izveštaja navodi da je ruski ratni avion Su-34 presreo izraelske F-16 iznad severnog Libana. 

(VIDEO) ŠOK OTKRIĆE - EVO ZAŠTO AMERI BEŽE IZ SIRIJE? Shvatili da će u sukobu sa ruskim oružjem SAD BITI PONIŽENE!

Tada su lokalni aktivisti objavili video snimak koji prikazuje Su-30 iznad grada Tripolija na severu Libana. Ministarstvo odbrane Rusije zapretilo je da će uništiti sve neprijateljske objekte iz vazduha koji bi se približili sirijskoj obali nakon pada ruskog obaveštajnog aviona Il-20 u septembru. 

 

 

Međutim, ostaje nepoznato da li ruske vazduhoplovne snage presreću izraelske vojne avione u blizini obale.

DAČIĆ OTKRIVA: Trampov savetink Džon Bolton O KOSOVU PRIČAO I SA PUTINOM I SA LAVROVOM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ray

pre 5 godina

..."Tada su lokalni aktivisti objavili video snimak koji prikazuje Su-30 iznad grada Tripolija na severu Libana??!!"... Bože, pa valda je Bejrut u Libanu a Tripoli u Libiji.

Poucno

pre 5 godina

Nekima je geografija slaba strane . Postoji Tripoli, grad na obali, u Libanu.

Bgd

pre 5 godina

I šta bi na kraju? Je li bilo presretanja ili nije?

Ron Jeremy

pre 5 godina

И шта кад су их пресрели ?!

istina

pre 5 godina

Vi novinari iz informra lupate toliko gluposti da čovek nestigne da pročita. Rusi ovo rusi ono, a turci srušili avion kao i izraelci i šta bi NIŠTA putin i dalje spava.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija