• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: prisonplanet.cm

02.01.2019

16:10

HAKERI UCENILI AMERIKU! PLATITE, ILI ĆE CELI SVET SAZNATI ISTINU O 11. SEPTEMBRU! Prete da će objaviti 18.000 TAJNIH FAJLOVA o terorističkom NAPADU NA NJUJORK koji će ŠOKIRATI SVET!

Vesti

HAKERI UCENILI AMERIKU! PLATITE, ILI ĆE CELI SVET SAZNATI ISTINU O 11. SEPTEMBRU! Prete da će objaviti 18.000 TAJNIH FAJLOVA o terorističkom NAPADU NA NJUJORK koji će ŠOKIRATI SVET!

Podeli vest

Hakerska grupa "Dark Overlord" zapretila da će otkriti čak 18.000 tajnih dokumenata koji su ukradeni od osiguravajucih kuća i vladinih agencija, a koji navodno otkrivaju tajnu o terorističkom napadu na SAD 11. septembra 2001. godine


Za poverljive dokumente traže odredenu sumu i to bitkoinu, ali se taj odnos još ne obelodanjuje.

Kao moguće žrtve ovog skandala navode se velike advokatske kancelarije, svetski poznate osiguravajuće kuće koje su bile povezane sa Svetskim trgovinskim centrom koji je srušen u napadu, ali i Uprava za bezbednost u saobraćaju, Savezna uprava za avijaciju.

 


Hakeri tvrde da fajlovi do kojih su došli sadrže pravu istinu o tome šta se stvarno dogodilo u teorističkom napadu 2001. i prete da će ih otključati ukoliko se ne ispune zahtevi koje su objavili početkon nedelje. 

 

ONI SU SLEDEĆA AMERIČKA META?! SAD traže od Irana da plati ŠEST MILIJARDI DOLARA za 11. septembar!

"Svakome ko je zabrinut da bi njegovo ime moglo da se nađe na ovim dokumentima, može da plati otkupninu u bitkoinu, ili ćesnositi posledice", objavila je ova hakerska grupa na svom Tviter nalogu.

 

 

Oni su ove navodno tajne falove ponudili i "konkurentnim državama SAD", opet uz novčanu naknadu, ali se tačan iznose ne spominje u javnosti.

 

 

Ova grupa se pojavila 2016. godine, a poznata je po hakovanju brojnih kompanija, ali i medicinskih centara. Svaki put bi od "svojih žrtava" tražili da isplate odredenu sumu novca.

(VIDEO) ŠTA SE STVARNO DOGODILO 11. SEPTEMBRA 2001?! Ovo su pet verzija od kojih je JEDNA ISTINITA!

MISTERIJA PAKLENOG BROJA 11: Teoretičari zavere su pronašli ovaj NEVEROVATAN NIZ, SLUČAJNOST JE ISKLJUČENA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kažu

pre 5 godina

Amerikanci prodaju Saudijcima i Kuvajčanima svoj najbolji PVO na svetu Patriot za 3,4milijarde dolara to su već 7država a Rusija i dalje niti jednoj na svetu nije prodala niti jedan svoj es!

Svedok

pre 5 godina

Neće nas ništa šokirati, znamo mi da je Amerika to sama napravila.

predragm

pre 5 godina

Ovo je reklama smisljena da posetite twiter da vam maznu podatke id brojeve...ubace viruse za pracenje kretanja. Pa zar neko veruje da moze na twiteru da ucenjuje americku vladu a da se nezna odakle je to poslato. Pa i ovi nasi prate komunikaciju sa informerom a kamoli ameri i rusi. Ja dok ovo kucam to se direktno snima na guglu.

Siniša Škarica

pre 5 godina

Ovo je vest da je pas ujeo čoveka.

Ljubo

pre 5 godina

Treci dan istina u dobrom delu je izasla na videlo .Jeli se nesto bitno promenilo ,? ,naprotiv ,manje drzave ,narodi su jos postali manji i okupiraniji . Mnoga istina se odavno zna ,ali mocni vladaju i pljuju i gaze po kome hoce .Sve su nam Bogove unistili i izbrisali ,a izmisljene ubacili ,da se lomimo i lozimo .

SS

pre 5 godina

Hakeri su najebali,poješće ih noć,ne znaju izgleda sa kojim zlom imaju posla.

Korisnik

pre 5 godina

Stoka, pa to ti je .... Licemeri od Irana traži odštetu jer su u navodnom napadu na WTC učestvovali iranski državljani ... A šta će biti sa odštetom za bombardovanje SRJ u kojoj su najdirektnije učestvovali Amerikanci (i mnogi drugi)?!? Gde je odšteta za ubistva civila, za razaranje i uništavanje fabrika, mostova .... ?!?!

rio

pre 5 godina

Pa več su obelodanili hakeri ovim potezom, da nije bio teroristički napad, nego satanistički napad. I svi dobro znaju da niko nije napao SAD, nego da su sami sebe napali pod izgovirom Al-Kaida samo da bi napali Avganistan a kasnije Irak, Libiju i Siriju. Sami procenite.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija