• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com

04.01.2019

21:28

ŠEF NATO PRETI RUSIJI: Ovo je vam je POSLEDNJA ŠANSA, inače, BIĆE PROBLEMA!

Vesti

ŠEF NATO PRETI RUSIJI: Ovo je vam je POSLEDNJA ŠANSA, inače, BIĆE PROBLEMA!

Podeli vest

Generalni sekretar NATO, Jens Stoltenberg, nazvao je "poslednjom šansom" za Rusiju mogućnost da se "vrati realizaciji" Sporazuma o likvidaciji raketa srednjeg i malog dometa do februara

"Neću nagađati koliko je verovatno da se Rusija vrati poštovanju Sporazuma o likvidaciji raketa srednjeg i malog dometa. Važno je da je to poslednja šansa za Rusiju. Ako se ne vrati njegovom poštovanju, imaćemo veliki problem, jer će se sporazum raspasti", izjavio je generalni sekretar Alijanse u intervjuu za DPA komentarišući izjave Vašingtona da SAD mogu izaći iz sporazuma u februaru.

Moskva i Vašington u poslednjih nekoliko godina često optužuju jedno drugo za kršenje odredbi Sporazuma o likvidaciji raketa malog i srednjeg dometa.

Rusija je u više navrata saopštavala da se strogo pridržava svih tačaka tog sporazuma, ali da Vašington to ne čini. 

SJAJNE VESTI ZA SRBIJU! Vojska Srbije sve jača i jača - STIŽU NAM JOŠ ČETIRI "MIGA 29"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan lala

pre 5 godina

Razmontirajte PRO u Poljskoj i Rumuniji usmeren protiv Rusije pa se onda vrati da razgovaras sa Rusijom, a do tada sajsi ne postavljaj nikakve rokove nije Rusija Norveska , Rusija je super sila nr : 1 na planeti .

banat1952

pre 5 godina

Mozes da potegnes Putina...ako ti dozvoli, a ako ne, onda ides u cosak.

Marcco

pre 5 godina

Pa nisu Rusi sisali vesla pa da "padaju" na te fore.... i to na Štoltenbergove fore

cosmoss

pre 5 godina

to kurcenje sa ruske pa i srpske strane koji ih podrzavaju moze zavrsiit samo sa jednim opcim sankcijama i totalna izolacija svih transakcija-.sto u praksi znaci opsti haos u zemlji,

Rumba

pre 5 godina

E ako je ovaj to rekao, onda e sumnjam! Evo, sad će Rusi da te poslušaju... Samo što nisu. Jadniče prejadni.

Vladimir

pre 5 godina

Izgleda da vam niko ne dolazi,i pa kolege moraju da pomažu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija