• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.01.2019

10:06

POTRES U NEMAČKOJ Posle hakerskog napada, UGROŽENI POLITIČARI svih stranaka osim JEDNE, počela PRVA HAPŠENJA

Vesti

POTRES U NEMAČKOJ Posle hakerskog napada, UGROŽENI POLITIČARI svih stranaka osim JEDNE, počela PRVA HAPŠENJA

Podeli vest

Nemačke vlasti saopštile su danas da je pritvoren osumnjičeni za hakerski slučaj koji rezultirao objavljivanjem na internetu privatnih informacija stotina političara i poznatih ličnosti, prenosi AP.

Navodi se da je Kancelarija federalne kriminalističke policije objavila da je pretražen stan osumnjičenog 20-godišnjaka iz pokrajine Hesen u središnjem delu Nemačke. Nije saošteno više detalja, ali je za kasnije tokom dana planirana konferencija za medije.

 

 


AP podseća da je ovim curenjem podataka bilo zahvaćeno skoro 1.000 ljudi i da se u većini slučajeva ono svodilo na objavljivanje osnovnih informacija o tome kako kontaktirati te ljude, ali da je u oko 60 slučajeva procurelo više ličnih podataka.

 

 

TEŠKA GREŠKA ILI OPASNA NAMERA? Fox News prekrstio Srbiju u "SERKOSOVOBIJU"!


Agencija navodi da su izgleda objavljeni podaci poslanika svih stranaka u Bundestagu osim ultradesničarske Alternative za Nemačku (AfD).

(VIDEO) UKRAJINCI PONIZILI POROŠENKA: Uprkos zabranama milioni vernika na liturgijama U CRKVAMA MOSKOVSKE PATRIJARŠIJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija