• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

08.01.2019

19:38 >> 19:42

AMERIMA SE SMEJE CEO SVET, AMBASADU SAD U HAVANI NAPALI CVRČCI! Pentagon povukao diplomate, tvrdi da je reč O 'AKUSTIČNOM RATU'!

Vesti

AMERIMA SE SMEJE CEO SVET, AMBASADU SAD U HAVANI NAPALI CVRČCI! Pentagon povukao diplomate, tvrdi da je reč O 'AKUSTIČNOM RATU'!

Podeli vest

Pesnik Vladimir Nazor napisao je i ove stihove: "I cvrči cvrči cvrčak/na vrhu crne smrče". I američkoj diplomatiji i špijunaži su se u funkcionisanje umešali cvrčci. Samo što to nisu odmah shvatile, s moguće je i da su odbijale da u to poveruju

Pokazalo se, naime, da se današnji Ameikanci boje i kubanskih cvrčaka.

CNN je upravo objavio da su dvojica naučnika - Aleksandar Stabs sa kalifornijskog univerziteta Berkli i Fernando Montealegre-Zapata sa univerziteta britanskog grada Linkoln - utvrdili da su u Stejt departmanu i CIA cvrčanje cvrčaka oko ambasade SAD u Havani mogli pogrešno smatrati akustičnim napadima na američke diplomate u glavnom gradu Kube!

Stabs i Montealegre-Zapata su rezultate svog istraživanja objavili na specijalizovanom sajtu biorxiv na kojem se pojavljuju rezultati istraživanja iz oblastzi biologije koji se potom objavljuju kao studije u naučnim časopisima.
         
Stabs i Montealegre-Zapata su brižljivo izučili snimak "akustičnih napada" koji je u oktobru 2017-te objavila američka novinska agencija Associated Press.

Na osnovu tog snimka je administracija SAD tvrdila da je osoblje njihove ambasade u Havani bilo izloženo "akustičnim napadima" koji su počeli u novembru 2016-te. Takođe: da je otada zdravstvene probleme zbog tih žnapadaž imalo preko 20 američkih diplomata.

Treba li podsećati da je zvanični Vašington za te "napade" odmah optužio kubanske vlasti?!

SRBIJA JE SPAS, A NE JEB... EVROPA! MIGRANTI IZ PAKISTANA I IRANA TVRDE: Srbi najbolje pokazuju šta je humanost!

Stabs i Montealegre-Zapata su utvrdili da se zvuci sa objavljenog audio-snimka „u potpunosti podudaraju sa cvrčanjem određene vrste cvrčaka koji žive i na karipskim ostrvima.

Ovaj dvojac je naglasio da se nije bavio zdravstvenim problemima američkih diplomata koje su u tom preiodu složbovale na Kubi.

SRBIJU KOČE FRANCUSKA I HOLANDIJA, NE ŽELE NAS U EU: Austrija otkriva da za PARIZ MI NISMO DEO EVROPE!

CNN je objavio i komentar anonimnog predstavnika Stejt departmana koji je naveo da se istraga povodom „akustičnih napada" nastavlja i da u njoj učestvuju stručnjaci iz više oblasti.

Stejt departman je u septembru 2017. povukao 60 odsto saradnika svoje ambasade u havani, a odmah potom zatražio od Kube da za 15 smanji broj svojih diplomata u Vašingtonu.

Kubanske vlasti su više puta kategorično odbacivale optužbe da imaju bilo kakve veze sa bilo kakvim napadima na američke diplomate u Havani.

Indikativno je da su kubanski eksperti u oktobru 2017. izneli pretpostavku da su nežni Amerikanci mogli biti žžrtvež cvrčanja cvrčaka koji žive oko zgrade njihove ambasade.

(VIDEO) NEVERICA U NATO - RUSIJA PRAVI NOVU KRSTAREĆU RAKETU "KALIBAR-M": Veća je od prethodne, ima veći dolet i nosi tonu eksploziva!

Večna je istina da su u strahu velike oči. Ali, evo, dokaza da su prevelike i uši.

Pogotovo kod onih koji imaju i maniju sopstvene veličine i ekskluzivnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Ma ne,sad će da objave da su to ruski dronovi za špijunažu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija