• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: unian.info

12.01.2019

18:06

(VIDEO) ERDOGAN ZABIO NOŽ U LEĐA PUTINU! Turska prodaje NAPADAČKE DRONOVE Ukrajini, opremljeni RAKETAMA ZA UNIŠTAVANJE OKLOPNIH VOZILA, UTVRĐENJA i CILJEVA NA MORU!

Vesti

(VIDEO) ERDOGAN ZABIO NOŽ U LEĐA PUTINU! Turska prodaje NAPADAČKE DRONOVE Ukrajini, opremljeni RAKETAMA ZA UNIŠTAVANJE OKLOPNIH VOZILA, UTVRĐENJA i CILJEVA NA MORU!

Podeli vest

Ukrajina je spremna za kupovinu turskih napadačkih dronova "bajraktar TB2", potvrdio je kaže ukrajinski predsednik Petro Porošenko

"Kao što smo se dogovorili s turskim predsednikom Redžepom Taijipom Erdoganom, potpisali smo sporazum o kupovini "bajraktara TB2" turskih napadačkih dronova za ukrajinsku vojsku. Pored svojih visokotehnoloških karakteristika, najnoviji taktički dronovi mogu biti opremljeni modernim visokopreciznim raketama za uništavanje oklopnih vozila, utvrđenja, kao i pomorskih ciljeva", napisao je Porošenko na Fejsbuku.

 

On je naglasio da je sporazum između državne og Ukrspetsekporta, koji je deo koncerna Ukroboronproma i turske kompanije Bajkar Makina, deo mera za proširenje vojno-tehničke saradnje dve zemlje. Prva isporuka dronova biće realizovana već ove godine.

ŠTA TO SPREMA POROŠENKO?! 150 ukrajinskih jedinica vojne tehnike formira KOLONU U LUGANSKOJ OBLASTI, sletelo i 4 HELIKOPTERA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 5 godina

Ma da...Rusi se plase dronova...e, svasta covek moze da procita. A, inache, vi mislite da Erdogan se prethodno nije chuo sa Putinom..?

ljubo

pre 5 godina

hahhahahhahha dronovima na ruse hahahhahhahahah

Anka

pre 5 godina

Dokaz koliko Turci ne valjaju kao narod. Sa njima pod hitno treba zavrsiti na Balkanu, brzo, odlucno, istrajno i surovo!

mistole

pre 5 godina

Ne razumijem.... kad turska kupuje oružje od Rusije ili bilo koga, to je sve legitimno jer kupuju ono što je najbolje za njih, slobodno tržište itd.... ali onda ne smiju prodavati svima jer to nije legitimno? Po kojoj sad to velikosrpskoj logici?

Lala

pre 5 godina

Pa ko veruje turcima. I mi smo nesto poceli mnogo da petljamo sa njima. San Erdogana je Otomansko carstvo

Jovan

pre 5 godina

Pišuli to samo novine ili Erdogan tako dvoli čan ali pre će biti dasu samo novinarske patke Erdogan (verujem)drži svoju reč !

SS

pre 5 godina

Turci,turci nadaleko poznati po pokvarenom karakteru,pa šta je moguće od njih očekivati.Znaju to dobro iz EU pa ih i ne peimaju u istu uniju.

gago

pre 5 godina

Ove prdavce im da skidaju i sa prackama.Bas ce ih pustiti blizu i jos da ispale raketu.

Rajko

pre 5 godina

Prevaziđena tehnika u vojne svrhe protiv Rusa,verovatno kupuju za poljoprivredu.

zoki

pre 5 godina

Pa dronovi se mogu i prackama pogoditi.Pa dal je moguce da pisete ovakve gluposti.Postavlja se pitanje ko sve moze da bude novinar?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija