• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: huffingtonpost.com

15.01.2019

16:43

TRAMP U HAOSU, HILARI LIKUJE NA TVITERU: Jesam li vam rekla da je ON PUTINOVA MARIONETA?!

Vesti

TRAMP U HAOSU, HILARI LIKUJE NA TVITERU: Jesam li vam rekla da je ON PUTINOVA MARIONETA?!

Podeli vest

Bivša kandidatkinja Demokratske stranke za predsednika SAD Hilari Klinton podelila je na svom Tviter nalogu snimak sa predsedničke debate 2016. u kojoj je rekla da je Donald Trump "ruska marioneta"

Klintonova je u ponedeljak retvitovala svoju objavu iz 2016. godine kada je, kako je rekla, predvidela da će Donald Tramp postati marioneta ruskog predsednika Vladimira Putina.

 

 

Ona je ovo objavila nakon članka objavljenog u Njujork tajmsu koji govori o tome da je FBI 2017. pokrenuo istragu o navodnim tajnim razgovorima šefa SAD i ruskog predsedniak Vladimira Putina. 

(FOTO) OVA ŽENA ZNA SVE TAJNE TRAMPOVIH I PUTINOVIH RAZGOVORA! PREVODILAC MARINA GROS mogla bi biti KLJUČNI SVEDOK pred Kongresom u istrazi navodno TAJNIH DOGOVORA lidera SAD i Rusije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
trifke

pre 5 godina

TI SI OLOS OD ZENE TI SI PARAZIT KOJI NE IZLAZI IZ AMERICKE POLITIKE SLJAM

Vla

pre 5 godina

Ova lu aca izazvala bi svetski rat, ku ka jedna, neka cuva bila, bilo bi joj pametnije

Pravda

pre 5 godina

Hilari Klintom je najveće zlo koje se rodilo! Deca je kunu, a kamoli odrasli. Kosovo i Metohija je Sveta zemlja sa najviše svetinja na tako relativno malom prostoru, da će je kletva stići za života. Tramp pokušava zajedno sa Putinom da u Svetu zavlada mir, ali od takvih zlikovaca teško uspevaju.

Surovo realan

pre 5 godina

Njen muz je obescastio Belu kucu i ovalnu sobu, podrzavao trgovinu organima... Stranka je bila na vlasti kad su se desavale razne "humanitarne akcije", "proleca", "budjenja naroda"... razvijaju fobiju narodu u SAD, imaju uticajnu mrezu novinara koji konstruisu javnost... SVE ZBOG BOLESNE AMBICIJE ZA VLASCU I MOCI !

Rale

pre 4 godine

Ona nikom normalnom nije donela ništa dobro. Mrzi Trampa jer je milion puta bolji od nje.

resili je se

pre 4 godine

oni su hteli sasvim nekog drugacijeg od gospodje .

JaPaja

pre 4 godine

A jeli ti neko rekao da je i Monika Levinski ruskinja?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija