• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RT/NewYork Times

18.01.2019

10:50 >> 10:53

TRAMP SPREMA POTEZ KOJI ĆE PREORATI SVET, NA UDARU NATO: Bomba iz Vašingtona NAJVEĆI POKLON ZA PUTINA!

Vesti

TRAMP SPREMA POTEZ KOJI ĆE PREORATI SVET, NA UDARU NATO: Bomba iz Vašingtona NAJVEĆI POKLON ZA PUTINA!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp počeo je razgovore sa svojim osobljem o izlasku SAD iz NATO pakta, preneli su zapadni mediji

Opšta panika izbila je u redovima zapadnog establišmenta, nakon što su vodeći mediji u Vašingtonu objavili da je Tramp razmatrao povlačenje SAD iz severno-atlanske alijanse.

Kako je naveo "Njujork tajms", ovaj potez, ukoliko bi bio sproveden, umanjio bi uticaj Amerike u svetu i otvorio vrata Rusiji da proširi uticaj u Evropi.

- Stariji zvaničnik predsedničke administracije rekao je za „Njujork tajms" da je Tramp nekoliko puta tokom 2018. godine privatno rekao da želi da se povuče iz alijanse - preneli su tamošnji mediji.

(VIDEO) SRBI NISU HTELI DA PUSTE PUTINA IZ BEOGRADA: Ruski mediji i dalje u neverici, ONO ŠTO JE ŠEF RUSIJE DOŽIVEO u našoj zemlji je NEVIĐENO!

Sadašnji i bivši zvaničnici SAD, koji podržavaju alijansu, pribojavaju se da bi Tramp mogao da se vrati svojim namerama jer izdvajanja za vojsku koja je tražio od ostalih članica nisu dostigla zadovoljavajući nivo.

Mediji podsećaju i na nepropisno ponašanje američkog predsednika prema NATO saveznicima tokom skupova alijanse, kao i čvrste zahteve koje je iznosio o vojnoj potrošnji.

DODIK ODUŠEVIO PUTINA: SRPSKA neće dozvoliti da BIH UĐE U NATO! Moskva to odmah prenela kao UDARU VEST!

NATO članovi posebno su u panici nakon što je ostavku podneo i Džejms Matis, sada već bivši sekretar odbrane SAD, koji je bio viđen kao čovek koji je radio za njih. Ulje na vatru dolila je i činjenica da je Tramp obavio razgovore sa Putinom iza zatvorenih vrata, a da detalje sastanaka ne znaju čak ni njegovi najbliži saradnici.

Ističu da će, ukoliko SAD zaista izađu iz NATO, najveću korist imati upravo Vladimir Putin. Organizacija koja postoji od 1949. godine osnovana je da bi sprečila takozvano „agresiju Rusije" (tadašnjeg SSSR-a) protiv Evrope. Međutim, u proteklih pola veka postalo je jasno da je NATO agresivna, a ne defanzivna, organizacija, koja više nema svrhu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
rale

pre 5 godina

putin i tramp zele da stvaraju novi svet,svet gde ce pobediti ekonomija a ne ratovi,avioni i bombe

Lola

pre 5 godina

Ohoho... Daj Boze... Pa da ispratimo i Bondstil s Kosova i Natovce iz Generalstaba... Ovo nije sasvim nemoguce da se desi, jer izgleda da je Tramp orijentisan na Kinu + Daleki istok i Venecuelu + Juznu Ameriku (ne znam kakva im je situacija i na africkom kontinentu). Siptari bi trebalo da su znali da nece ovo vecno da traje.

Branko

pre 5 godina

" P jedna lasta ne cini proljece. U NATO ostaju njihovi novi sokolovi, MILOGORCI sa 10 specijalaca. HRTVATI SA PESADIJOM, posto aviona i nemaju osim onih delova aviona sto im je Ukrajina sa remonta vratila " !!!!!!!!!!!!?????

Goran

pre 5 godina

Neko izgleda ne može da preboli da i Tramp i SAD mogu prestati biti hegemonisti i deo Novog Sv.Poretka.

kraj na

pre 5 godina

Susedi,razni, učite i vežbajte plivanje-korisno je...

dragi

pre 5 godina

HVALA TRAMPU. KAKO SU MOGLI DA BOMBARDUJU SRBIJU.MOSTOVE GDE SU CIVILI.VOZOVE.SRAMOTA.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59