• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rt.com

22.01.2019

13:30

SRUŠIO SE RUSKI SUPERSONIČNI BOMBARDER, DVOJE POGINULO! Tupoljev Tu-22M3 uleteo u snežni vrtlog, pa se raspao prilikom prinudnog sletanja!

Vesti

SRUŠIO SE RUSKI SUPERSONIČNI BOMBARDER, DVOJE POGINULO! Tupoljev Tu-22M3 uleteo u snežni vrtlog, pa se raspao prilikom prinudnog sletanja!

Podeli vest

Ruski strateški supersonični bombarder Tu-22M3 srušio se na severozapadu zemlje nakon što je bio teško oštećen u snežnoj oluji

Na licu mesta poginula su dva člana posade, a druga dva su povređena i prevezena u bolnicu. Do havarije u letu je došlo tokom vežbe, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Pilot je pokušao da prinudno sleti u vojnu bazu blizu Olenogorska u Murmanskoj oblasti, ali se letelica raspala od udarca u tlo.

(FOTO) DRAMA NA LETU ZA MOSKVU! Naoružani putnik tražio da se avion preusmeri za Avganistan, avion prinudno sleteo u Sibir!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kažu

pre 5 godina

Ma to je to smeće od ruske tehnike a eto Amerikanci prodaju sada i Saudijcima i Kuvajčanima svoj najbolji PVO na svetu Patriot za 3,4milijarde dolara to su već 7država a Rusija i dalje niti jednoj na svetu nije prodala niti jedan svoj es a prodaju i Japanu čak 120 aviona F35(vertikalno dizanje i spuštanje) a Rusija nije nikome niti jedan svoj novi avion...

Marcco

pre 5 godina

Možda do sada nisi shvatio ali ne kupuje se oružje gde ti padne napamet već gde ti se kaže... pogotovu ako postojiš zato što Amerika tako želi ili zato što ti je Amerika spržila atomskom bombom dva grada pa si se "opametio".

Anarhista

pre 5 godina

И поред свега, гуза ти жваће гаће од лоше руске технике. Питај хитлера.

Dejan

pre 5 godina

Jako si maliciozan. Ruska vojna tehnika je po mnogim parametrima najbolja u svetu! Tehnika im se kupuje bez ekonomsko- političkih pritisaka i pretnji. A to je slučaj sa američkom.

Garant

pre 5 godina

Ima li kakve garancije Srbima da ovi migovi29 neće sami padati ko kante sa neba i ko će za to odgovorati ako pilot pogine u njima pa Izrael nije prodao F16 hrvatima zbog toga jer je u ponudi bila stavka da se garantuje da će bez problema leteti još 25g a sve drugo su medijske propagande i tu su ih spasili Ameri.

Nile

pre 5 godina

Kakav sramota!!! Pa šta to nije ovaj čisto novi supersonični aviona za kojeg su terali tolike silne internetske propagande?

Artan

pre 5 godina

Ajde Rusofili pokazite ljubav prema majkj Rusjiu. Kazite nesto

Ivo

pre 5 godina

Ruska tehnika i srpski mediji. Dobitna kombinacija hahaha

Smrad

pre 5 godina

Pa kako to Ruski najbolji avion pa pade ko kruška. Nemoguće. Ruski avioni po Informeru lete bez pilota i kerozina.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija