• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

24.01.2019

23:50

MADURO POVEO DIPLOMATSKI RAT: Naredio hitan opoziv diplomata iz SAD, zatvara ambasadu!

Vesti

MADURO POVEO DIPLOMATSKI RAT: Naredio hitan opoziv diplomata iz SAD, zatvara ambasadu!

Podeli vest

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro naredio je opoziv svih venecuelanskih diplomata iz SAD i zatvaranje ambasade u toj državi, uprkos odbijanju američkih vlasti da svoje diplomate povuku iz Venecuele po njegovom zahtevu

Maduro je danas poručio da će američki zvaničnici, ako "imaju imalo razuma", povući svoje diplomate iz Karakasa, umesto da ne poštuju njegovo naređenje, prenosi AP.

SAD su takođe poručile da Maduro nema ovlašćenje da proteruje diplomate iz Venecuele.

Amerika je podržala predstavnika opozicije, koji se proglasio tehničkim predsednikom, Huana Guaida, mesto Madura, za koga tvrde da je poziciju očuvao na nelegitimnim izborima.

Pored SAD, Guaida su podržale mnoge države Latinske Amerike.

(FOTO/VIDEO) AMERIKA PRIZIVA RAT U VENECUELI, CELI SVET SE DIGAO NA NOGE! Rusija odmah pokazala zube, Kina i Turska uz Madura! NATO saveznici SAD uz pobunjenu opoziciju!

VENECUELA PRED LIBIJSKIM SCENARIJOM! SAD ruši Madura kao i Gadafija 2011! Pred Vašingtonom je ipak, jedna OZBILJNA PREPREKA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija