• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.01.2019

19:15

KINA I RUSIJA SU SE U UDRUŽILE PROTIV NAS, SARAĐUJU BOLJE NEKO IKAD! ONE SU NAJVEĆA PRETNJA AMERICI! Alarmantno svedočenje prvog obaveštajca SAD u Senatu!

Vesti

KINA I RUSIJA SU SE U UDRUŽILE PROTIV NAS, SARAĐUJU BOLJE NEKO IKAD! ONE SU NAJVEĆA PRETNJA AMERICI! Alarmantno svedočenje prvog obaveštajca SAD u Senatu!

Podeli vest

Rusija i Kina predstavljanju najveće pretnje po SAD u smislu šijunaže i sajber napada i bolje sarađuju nego u prethodnih nekoliko decenija, izjavio je direktor američke obaveštajne zajednice Den Kouts

- Kina, Rusija, Iran i Severna Koreja sve više koriste sajber operacije kako bi zapretile i našim umovima i mašinama na sve veći broj načina - da bi krali informacije, da utiču na naše građane, da ometaju ključnu infrastrukturu - rekao je Kouts u svom svedočenju pred Obaveštajnim odborom američkog Senata, prenosi Rojters.



On je istakao da su Moskva i Peking sada bliži nego što su bili u prethodnim decenijama.

PARANOJA U VAŠINGTONU! PRVI OBAVEŠTAJAC SAD UPOZORIO: Rusi će se umešati i u izbore 2020! Udariće sa društvenih mreža!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Nisu se Kina i Rusija udruzile protiv Vas, nego... PROTIV FASIZMA...!! ....Kina i Rusija su oduvek bile jedinstveni ANTIFASISTICKI BLOK u svetu....!!

SS

pre 5 godina

Ako vas ne sjebu vanzemaljci,možda će oni,udruženi,što i zaslužujete.

Ja

pre 5 godina

Gda su se god pojavili ameri sa njihovom demokratijom, svuda ratno stanje, beda i jad. Oni su planetarno zlo. To je najveća greška planete, postojanje amerike, takvu ameriku su podpomogli englezi, izvozili su svoje robijaše i ubijali indijance prave amere a razmnožavalo se robijaška zlo, oni su prvi imali robove,, gadovi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija