• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

06.02.2019

08:58

RUSI POSLE 5 DANA MORALI DA ZATVORE MARKET U NEMAČKOJ! Razlog je potpuno NEVEROVATAN!

Vesti

RUSI POSLE 5 DANA MORALI DA ZATVORE MARKET U NEMAČKOJ! Razlog je potpuno NEVEROVATAN!

Podeli vest

U Torgservisu kažu da im svi proizvodi zadovoljavaju standarde Evropske unije

Torgservis, prvi ruski lanac marketa na zapadnoevropskom tržištu, zatvorio je svoju prodavnicu Mere u Lajpcigu nakon samo pet dana.

Kako kažu, radnja je zatvorena na dva dana jer su sve rasprodali!

Torgservis je prošle srede otvorio svoju prvu prodavnicu u istočnom delu Nemačke. Njihov glavni adut su niske cene - niže i od onih u najvećim nemačkim diskontima poput Lidla, Aldija i Norme.

Foto: YouTube printscreen

Pola kilograma mlevenog mesa spremnog za pečenje u Mereu košta 99 centi (oko 118 dinara). Litar mleka košta oko 60 dinara.

- Poštovani kupci, zbog velike potražnje naša je radnja zatvorena 4. i 5. februara. Reagovali smo veoma brzo, ali morali smo da zaključimo da i našim dobavljačima treba neko vreme da napune police. S najnižim cenama za vas smo ponovno otvoreni 6. februara od 9 časova - stoji u poruci koja je dočekala kupce na ulaznim vratima marketa u Lajpcigu.

NEMAČKI TRGOVCI U TEŠKOJ PANICI! Stigli Rusi, otvorili radnju od koje JEFTINIJE NE MOŽE!

Neki nemački mediji sumnjaju da je prodavnica zatvorena zbog nekih proizvoda koji možda ne zadovoljavaju standarde kvalitete hrane koje propisuju strogi evropski zakoni.

U Torgservisu kažu da im svi proizvodi zadovoljavaju standarde Evropske unije i da većinom dolaze, osim iz Nemačke, iz dve susedne države - Poljske i Češke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 5 godina

Neki nemački mediji bi najradije da se Rusi istrebe i da prestanu da postoje.... ali to je druga priča.

Ludi Milojko

pre 5 godina

E nece bas da je tako, prodavnica je zatvorena radi pridaje mesa od bolesne stoke iz Poljske i zato sto skoro polovina proizvoda nije ni priblizno po standsrdu EU. Izjave eusa su aamo bacanje prasine u oci, tskve damping cene mogu da postignu samo prodajom niskokvalitetnih artikala, uostalom procitajte neku od ogromnog broja zalbi nemackih kupaca pa ce vam buti jasnije...

Vuk

pre 5 godina

Ja živim u Nemačkoj u mogu reći da ovo što si napisao je čista laž. Samo još da konstatujem da ti je ime odgovarajuće

Smrad

pre 5 godina

Aha. Sigurno nije zatvorena radi mesa iz Poljske

Vlado

pre 5 godina

Poljacima se ne "gade" ruski proizvodi kada su jeftiniji, ali slepo slušaju Amere i među prvima im uvode sankcije.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija