• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail

06.02.2019

09:20

MISTERIOZNA SMRT MANEKENKE, MAJKE ČETVORO DECE! Objavila šifrovanu poruku na Fejsbuku, A ONDA JE NAĐENA MRTVA!

Vesti

MISTERIOZNA SMRT MANEKENKE, MAJKE ČETVORO DECE! Objavila šifrovanu poruku na Fejsbuku, A ONDA JE NAĐENA MRTVA!

Podeli vest

Irska manekenka nađena je mrtva pošto je objavila šifrovanu poruku na društvenoj mreži Fejsbuk

Majka četvoro dece Ali Mekdonel imala je samo trideset šest godina i njena porodica i prijatelji su skrhani njenom smrću.

Nekoliko sati pre nego što je umrla napisala je na Fejsbuku:

- Zašto je ok da muškarac nazove ženu debelom ružnom ku**om? To je stvarno novi stepen guranja osobe preko svih granica.

MANEKENKA SE OBESILA KAIŠEM O GELENDER NA GALERIJI U IZNAJMLJENOM STANU! Majka i otac su morali da obiju bravu, a onda su zatekli STRAVIČAN PRIZOR!

Ali, koja je studirala u Dablinu, nedavno je proslavila dvadeset prvi rođendan mlađe sestre. Za decu je na društvenim mrežama tvrdila da su "sav njen svet". Manekenka se zalagala i za buđenje svesti o autizmu kod ljudi.

Foto: facebook

Prijatelji su preplavili internet svojim izrazima iznenađenja, nazivajući je "lepom spolja i unutra".

Nije poznato da li je objava povezana sa njenom smrću.

- Zaista tužno. Kakva spoljašnja i unutrašnja lepota. Nije važno koliko si bila lepa, već kako si se osećala - napisala je Stefani Velan.

- Bila si ponosna majka i tvoja deca će rasti znajući koliko im je majka bila jaka. Počivaj u miru, lepotice. Sijaj kao dijamant, gde god da si! - dodala je ona.

- Nisi bila samo lepo lice, već si i u duši bila prelepa. Gubitak za sve koji su imali to zadovoljstvo da te poznaju – napisala je Tori Dempsi-Volš.

Manekenka je postala ambasadorka autizma, pošto dvoje njene dece boluje od ove bolesti.

Direktorka centra za autizam Samanta Džadž navela je da je Ali bila "neverovatna majka" i neumorni borac za razumevanje autizma.

Foto: facebook

- Šokirani smo i tužni zbog gubitka. Ona je bila neverovatna majka i lepotica i spolja i iznutra – izjavila je ona.

- Bila je snažni glas autizma kao majka. To je ogroman gubitak za nas. Ali je neumorno radila na podizanju svesti o autizmu. Bila je sjajna prijateljica i ambasadorka naše organizacije. Uvek smo mogli da je zovemo u pomoć. Zaista je bila inspirativna osoba i žalimo za njom – dodala je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija