• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

09.02.2019

17:31 >> 17:35

(VIDEO) AMERIČKI ADMIRAL: VREME JE DA SE NAPADNU RUSIJA I KINA! Najstrašnija noćna mora sveta se upravo ostvarila!

Vesti

(VIDEO) AMERIČKI ADMIRAL: VREME JE DA SE NAPADNU RUSIJA I KINA! Najstrašnija noćna mora sveta se upravo ostvarila!

Podeli vest

Rukovodilac vojno-pomorskih operacija američke vojske admiral Džon Ričardson pozvao je Vašington da pređe u ofanzivu na Rusiju i Kinu, prenosi list Biznis insajder

Kao argumente za tako nešto admiral je rekao da Rusija blokira pristup Azovskom moru, kao i da povećava svoje prisustvo u istočnom Sredozemlju.

- Nakon što je Rusija pojačala kontrolu nad ključnim morskim magistralama, došlo je vreme da SAD nanesu prvi udarac - ocenio je.

Prema njegovim rečima, Amerika mora da razmisli o tome kako da pruži otpor umesto samo da vrši pritisak na određene zemlje u svetu.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) GRANATA OTKINULA DEO RUKE PRIPADNIKU ŽUTIH PRSLUKA": Horor u centru Pariza!

Govoreći o Kini, američki admiral je rekao da je ta zemlja, uprkos obećavanjima, ipak nastavila da naoružava Južno Kinesko more.

- Smatram da bi bilo izvrsno kada bi mogli da nateramo Ruse, naše konkurente, da odreaguju na naše prve korake. S vremena na vreme je igra na suparničkoj polovini šahovske table prednost - zaključio je.

TRAMP TRAŽI OD PUTINA DA PRODA MADURA! Rusija još ima vremena da se priključi zajednici odgovornih nacija i PRIZNA GVAIDA!

(VIDEO) ŠVEĐANI IZAZVALI PUTINA: NAŠI GRIPENI u stanju da pobede VAŠE ČUVENE "SUHOJE"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihailiovic

pre 5 godina

nece biti konvencionalnog rata vec ce biti nuklearni rat i zbogom svima vracamo se u kameno doba ko prezivi

Milan

pre 5 godina

Америчка сељачина која вози камион Ф-150 до продавнице. До чина је вероватно дошао дупетом. Каква америчка јуначина. Претпостављам да воле и његови код куће да испаравају у нуклеарној експлозији или бар да се туширају атомским падавинама. Какав идиот и нељудска наказа. То је амерички официр, еталон безчашћа и крволочности.

Stara

pre 5 godina

Moralo je do ovoga doci!Sedamdeset godina se ovaj zlocinacki savez zvani nato sprema za to.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija