• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok

11.02.2019

10:18 >> 10:21

(VIDEO) DONJECK NA NOGAMA - UKRAJINA PREBACILA U DONBAS SAMOHODNE TOPOVE: Porošenko krenuo na Ruse sa devet "Piona"!

Vesti

(VIDEO) DONJECK NA NOGAMA - UKRAJINA PREBACILA U DONBAS SAMOHODNE TOPOVE: Porošenko krenuo na Ruse sa devet "Piona"!

Podeli vest

Ukrajinske snage bezbednosti prebacile su u Donbas devet samohodnih topova "Pion" kalibra 203 milimetra, izjavio je načelnik pres-službe Narodne milicije Donjecke Narodne Republike Danijel Bezsonov

- Naša obaveštajna služba zabeležila je dolazak dodatnih sistema teškog naoružanja iz dubine Ukrajine u zonu borbenih dejstava. Tako je u regiji Novopavlovke u Krasnoarmejskom okrugu, 40 kilometara od kontakt-linije, primećeno devet jedinica samohodnih topova 'Pion' kalibra 203mm - objasnio je Bezsonov.

On je istakao da je zabeležen rad mobilnih grupa za elektronsko ratovanje ukrajinskih snaga bezbednosti na području grada Krasnogorovke, koji je pod kontrolom Kijeva, za "ugušivanje kanala kontrole bespilotnih letelica OEBS".

AMERI, OVO STE SAD URADILI I NIKAD VIŠE: Kina ljuta zbog ratnih brodova SAD blizu njenih ostrva!

- Pre dva dana je za efikasnije suprotstavljanje bespilotnim letelicama misija komande 28. mehanizovane brigade tamo rasporedila tri protivraketna sistema 'Strela 10'. Nadamo se da će posmatrači misije OEBS, koji obavljaju poslove u navedenim oblastima, obratiti pažnju na ove činjenice - dodao je Bezsonov.

Samohodni artiljerijski sistem "Pion" predviđen je za uništavanje objekata u taktičkoj dubini na udaljenosti do 47 kilometara.

(VIDEO) OVU TAJNU RUSIJA KRIJE VEĆ 58 GODINA! Žena astronaut NESTALA U SVEMIRU, letelicu pronašli, ALI NJU NIKADA! Sada su procurili jezivi snimci iz rakete i njene poslednje reči!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija