• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.02.2019

23:29 >> 07:57

(VIDEO/FOTO) PAKAO AURORE! U žestokoj pucnjavi, UBIJENO NAJMANJE PET LJUDI, a ranjeno još toliko, NAPADAČ IZREŠETAN U OBRAČUNU S POLICIJOM!

Vesti

(VIDEO/FOTO) PAKAO AURORE! U žestokoj pucnjavi, UBIJENO NAJMANJE PET LJUDI, a ranjeno još toliko, NAPADAČ IZREŠETAN U OBRAČUNU S POLICIJOM!

Podeli vest

Najmanje pet osoba je ubijeno, a još pet policajaca ranjeno kada je napadač otvorio vatru u jednoj industrijskoj zgradi u gradu Aurora, u američkoj državi Ilinois, saopštila je šefica policije u tom gradu Kristen Ziman

Napadač je takođe ubijen, dodala je ona, a prenosi AP.

Zimanova je rekla da je napadač, koji je identifikovan kao Geri Martin (45), bio zaposlen u tom industrijskom kompleksu, dodaje Rojters. 

 

 

Foto: Tanjug/AP

Bela kuća saopštila je da je predsednik Donald Tramp obavešten o pucnjavi u Ilinoisu i da prati situaciju dok se sprema da otputuje tokom vikenda u kuću na Palm Biču na Floridi. 

 

 

 


Lokalna policija je najpre upozorila stanovništvo da izbegava taj deo grada, a potom je nakon nešto više od pola sata objavljeno da je napadač uhapšen.

Foto: Tanjug/AP

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Foto: Tanjug/AP

 

Foto: Tanjug/AP

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Foto: Tanjug/AP

(VIDEO) TRAMP PROGLASIO VANREDNO STANJE! Razvlastio Kongres! Kritična situacija na južnoj granici SAD - PRETNJA NACIONALNOJ BEZBEDNOSTI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 5 godina

Bas mi jejaaaako zao predlazem da se proglasi dan zalosti u Srbiji i zastave na pola koplja za ove dobre gradjane CARSTVA ZLA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija