• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.rs

16.02.2019

14:55

(VIDEO) "VELIKI ZLI VUK" ROBIJAĆE 60 GODINA! Silovao je više od 270 dece, a mamio ih je na NAJBOLESNIJI NAČIN!

Vesti

(VIDEO) "VELIKI ZLI VUK" ROBIJAĆE 60 GODINA! Silovao je više od 270 dece, a mamio ih je na NAJBOLESNIJI NAČIN!

Podeli vest

Monstrum Huan Karlos Sančez Latore (38) iz Kolumbije silovao je čak 276 dečaka i devojčica uzrasta od sedam do 12 godina, a zatim eksplicitne fotografije nesrećne dece, kao i snimke odnosa, postavljao na internet i prodavao ih drugim pedofilima

On je uhapšen sredinom prošle godine, a sada je osuđen na 60 godina robije.

Latore, koji je obrazovan komjuterski stručnjak, decu je intenzivno zlostavljao u periodu od 2007. do 2008, kada je bio zaposlen u jednoj IT kompaniji. On ih je mamio putem interneta, a zatim ih nagovarao da se nađu u šoping-molovima, obećavajući im raznorazne poklone. Odatle ih je, međutim, vodio u hotele, gde ih je terao da ga dodiruju, a zatim ih silovao i snimao. Veći broj njegovih žrtava bili su dečaci.

Zbog sumnje da je pedofil Latore je prvi put uhapšen 2011, ali je oslobođen zbog stalnog odlaganja suđenja, a zatim i zastarevanja postupka protiv njega. Podrazumeva se, on je to iskoristio i pobegao u Venecuelu, gde se veruje da je nastavio da zlostavlja decu, ali čiji broj verovatno nikada neće biti utvrđen. Godinama se skrivao, ali je konačno prošle godine uhvaćen po Interpolovoj poternici.

Inače, Latore se na internetu predstavljao kao Big Bad Wolf (Veliki opasni vuk), a policija ga je, dok nije znala o kome je reč, zvala "Lobo Feroz" ili "Sadyko 13".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zeljko

pre 5 godina

izem vam ja vase ljudske vrednosti,kakvi 60 godina da se izlezava i djabaka jede 7,65 je zakon posle toga platis cistacicu da opere tragove i sve u svemu ne kosta vise od sto evra mada ni to nije zasluzio

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija