• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.02.2019

22:47

KATAKLIZMA! Više od 200 MILIONA Amerikanaca NA UDARU ZIMSKE OLUJE NEVIĐENIH RAZMERA!

Vesti

KATAKLIZMA! Više od 200 MILIONA Amerikanaca NA UDARU ZIMSKE OLUJE NEVIĐENIH RAZMERA!

Podeli vest

Više od 200 miliona Amerikanaca naći će se na udaru velike oluje, koja će sa sobom doneti obilne snežne i kišne padavine, ali i led koji bi mogao da izazove velike probleme, javlja Ju-Es-Ej tudej.

Zimska oluja Petra pogodiće 39 saveznih američkih država, uključujući sve zemlje istočno od reke Misisipi, dodaje list pozivajući se na prognozu AkjuVedera (AcuWeather). 

Meteorolog AkjuVedera Eliot Abrams rekao je za Ju-Es-Ej da će širom zemlje biti snega, leda, susnežice i poplava, a da će "realan osećaj" biti "užasan". 

Oluja je u ponedeljak donela velike snežne padavine u Arizonu, Kolorado i Novi Meksiko, dok su u utorak susnežica i ledena kiša pogodili delove Arkanzasa. 

U upozorenju AkjuVedera navodi se da bi nekoliko centimetara snega moglo da napada u Kanzas Sitiju u Misuariju, Omahi u Nebraski, De Mojnu u Ajovi, kao i u gradovima Mineapolisu i Dulutu u Minesoti. 

Posebnu opasnost će, kako se navodi, predstavljati ledene kiše i led u Indijani, Ohaju i Pensilvaniji, kao i na planinama u Zapadnoj Virdžiniiji, Virdžiniji i Severnoj Karolini. 

(VIDEO) DRAMA U ŠVAJCARSKOM SKIJALIŠTU! Lavina zatrpala grupu skijaša, ne zna se tačno koliko ljudi je pod snegom!

 

TRAGEDIJA NA KRITU! U reci posle bujice pronađen automobil sa telima četiri žrtve! VRAĆALI SE SA SVADBE I NISU NI SLUTILI ŠTA IH ČEKA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan Pavlovic

pre 5 godina

Ostavite Kosov i Metohiju na miru ...

SS

pre 5 godina

Pa kad im u svetu niko ne može ništa,onda bar priroda da ih prodrma i proredi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija