• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.02.2019

14:33

(VIDEO) OGLASIO SE ZAROBLJENI INDIJSKI PILOT! Njegova izjava ŠOKIRALA ceo svet!

Vesti

(VIDEO) OGLASIO SE ZAROBLJENI INDIJSKI PILOT! Njegova izjava ŠOKIRALA ceo svet!

Podeli vest

Pakistanska vojska zarobila je indijskog pilota nakon što je njegov avion oboren u sredu ujutro. Na društvenim mrežama pojavio se video u kome se zarobljeni pilot obraća javnosti

Pilot govori da se pakistanska vojska prema njemu odnosi veoma dobro i zahvaljuje im što su ga, posle pada na teritoriju te zemlje, spasli razjarene rulje.

(VIDEO) POČEO TREĆI SVETSKI RAT?! Sukob između Indije i Pakistana sve jači, obe zemlje NUKLEARNE SILE!

- Veoma sam impresioniram pakistanskom vojskom - kaže pilot.

Na snimku se takođe čuje da odgovara i na pitanja o privatnom životu, pa tako priznaje i da je oženjen. Na internetu se pojavio još jedan snimak na kome navodno pakistanski vojnici spasavaju zarobljenog pilota od okupljene mase.

- Niko ne bi trebalo da ga povredi, niko ne bi trebalo da ubija - čuje se kako jedan od vojnika neprestano govori besnoj rulji koja je tražila da im predaju pilota.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija