• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.02.2019

09:24

TREĆI SVETSKI RAT SE RAZBUKTAVA! Sukob Indije i Pakistana ključa, nova razmena vatre na granici!

Vesti

TREĆI SVETSKI RAT SE RAZBUKTAVA! Sukob Indije i Pakistana ključa, nova razmena vatre na granici!

Podeli vest

Pakistanski vazdušni prostor zatvoren je već drugi dana, što je izazvalo pometnju u avio-saobraćaju. Tenzije između Indije i Pakistana nastavljaju da rastu, pošto su dve zemlje tokom noći razmenile vatru na granici u regionu Kašmira

Dan ranije Islamabad je saopštio da je oborio dva indijska aviona i zarobio pilota.

(VIDEO) USIJANJE! SVET U STRAHU OD OBRAČUNA DVE NUKLEARNE SILE: Indija i Pakistan naoružani do zuba, EVO KOLIKO ATOMSKIH BOMBI IMAJU!

U međuvremenu, indijski i pakistanski zvaničnici prijavili su da je noćas bilo male razmene vatre i granatiranja u regionu Kašmira.

Sa druge strane, članovi partije indijskog premijera Narendre Modija zatražili su veću vojnu akciju što ukazuje da bi konflikt mogao da eskalira, prenosi AP.

(UZNEMURUJUĆI VIDEO) NAJNOVIJI STRAVIČNI SNIMCI MUČENJA INDIJSKOG PILOTA! Hteli da ga RASTRGNU, a onda se pojavio ON i spasao mu život!

 

 

Pakistanski premijer Imran Kan pozvao je na razgovore između dve nuklearna suseda rekavši

- S obzirom na prirodu oružja koje naše dve zemlje imaju, da li smemo sebi da dozvolimo pogrešnu procenu?

(VIDEO) POČEO TREĆI SVETSKI RAT?! Sukob između Indije i Pakistana sve jači, obe zemlje NUKLEARNE SILE!

U pakistanskom delu Kašmira zatvorene su škole i obrazovne institucije. Železnički saobraćaj koji povezuje Lahore na istoku Pakistana i Indiju je obustavljen iz bezbednosnih razloga. 

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE PAKISTAN OBORIO DVA INDIJSKA AVIONA! Dve velike zemlje su - NA KORAK OD RATA!

Pakistanski vazdušni prostor zatvoren je već drugi dana, što je izazvalo pometnju u avio-saobraćaju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija