• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

28.02.2019

18:33 >> 18:38

(VIDEO) RUSIMA PUK'O FILM: Ameri ne pretite nam strašnim F-35, POSLAĆEMO SU-57 - PRIZEMLJIĆEMO GA ODMAH!

Vesti

(VIDEO) RUSIMA PUK'O FILM: Ameri ne pretite nam strašnim F-35, POSLAĆEMO SU-57 - PRIZEMLJIĆEMO GA ODMAH!

Podeli vest

Američka borbena strategija "trojanskog konja", koja predviđa korišćenje lovaca pete generacije "F-35 Lajtning II", neće moći da se realizuje u Rusiji, rekao je za televiziju Zvezda doktor političkih nauka, pukovnik u penziji Andrej Koškin.

Ekspert smatra da će instalacija poslednjeg sistema mreže radara "Voronjež" kod Vorkuta omogućiti da se otkriju letelice, uključujući i avion "F-35 Lajtning II", koje lete na visini od 100 metara i na udaljenosti od preko 6.000 kilometara.

- To je radar za rano upozoravanje. On pokriva severne delove naše teritorije, delove SAD i Kanade, odnosno u potpunosti osigurava deo Arktika, gde će u principu i biti trase balističkih raketa - smatra stručnjak.

(VIDEO) UZBUNA U NATO! SRPSKE ĐAVOLJE KOČIJE SA OVIM ORUŽJEM BIĆE NAJSMRTONOSNIJE U EVROPI: Imaće rakete 9M120 "Ataka", ali ni to nije sve!

Prema njegovom mišljenju, američki nevidljivi lovci će biti otkriveni mnogo pre ulaska u vazdušni prostor Rusije, nakon čega protiv njih mogu biti iskorišćeni sistemi S-300 i S-400 i borbena avijacija.

- Mi imamo i lovac Su-57. To je lovac pete generacije. Američki F-35 je zver koja se prikrada, dok je Su-57 zver koja napada. On ima bolje performanse motora, manevrisanja, izvođenja napada raketom 'vazduh-zemlja', tj. ima široki spektar mogućnosti koji prevazilazi taktičko-tehničke karakteristike F-35 po mnogim pokazateljima - smatra ruski ekspert.

UZBUNA U BIA! DŽIHADISTI ISIS NANIŠANILI BEOGRAD: SA 15 AKCIJA SRPSKA PRESTONICA JE POKORENA... U životu je jedna smrt, neka bude šehidska!

Podsetimo, ranije je načelnik štaba Ratnog vazduhoplovstva SAD Dejvid Goldfajn izjavio da Pentagon pravi novu strategiju vođenja borbe protiv Rusije i Kine, čija glavna karakteristika je u "tajnom ulasku" u dubinu teritorije protivnika.

AMERIKANCI POVLAČE VOJSKU S KOSOVA?! Tampovi izaslanici ucenili Tačija i Haradinaja: POVUCITE TAKSE, ILI VAS OSTAVLJAMO SRBIJI NA PUŠKOMET!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Hrvoje

pre 5 godina

Aj Rusi malo oladite s tom lošom votkom,vidite da vam loše djeluje. Bolje se potrudite dignuti standard

SOMBOR

pre 5 godina

Srandard im je bolji nego kod vas Srba katoličke vere.

Branko

pre 5 godina

A tek Hrvatski F 16, haaaaaa haaaaaa haaaaa!!!!?????? Pa F 117 nevidljivi su i Srbi srusili, haaaaaaa haaaaaaa haaaaaaa Vi Hrvati ste pametniji kad sutite, onda ne potvrdjujete da ste NAJGLUPLJI NAROD NA SVETU U 2017 i 2018 g, ZLATNA MEDALJA NA SVETSKOM NIVOU, haaaaaaa haaaaaaa haaaaas !!!????

Godža

pre 5 godina

Hrvoje, vidiš da tebi u stvari škodi viski. Zaboravio si koliki je vaš standard .....? Sitan si ti da komentarišeš Rusiju i njihov standard a nisi ni kročio tamo vidim.

Mustafa Strasni

pre 5 godina

Rvoje ,.. popi malo vode sa secerom... Bice ti lakse...

Mala_Hijena

pre 5 godina

A koliko komada ti Rusi imaju od tog Suhoja koji je toliko giga i mega ?

Lala iz Banata

pre 5 godina

Шта то вреди, кад руска ПОДМОРНИЦА, може целу Америку да... - "среди"...!

Kurcoje

pre 5 godina

@Hrvoje E moj Hrčak, ne seri više. Pa ko da ti je bolje pod jurizdikcijom Nato-a. Pa oćete opet na Staljingrad da idete kao '43? Znate kako ste prošli? Pa da Vas Tito nije oprao u partizanima mirisali bi travu odozdo.

Aleksandar

pre 5 godina

Rusiji pripada budućnost u svakom smislu,neće smeti nijedan avion da poleti bez dozvole Moskve

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija