• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailymail.co.uk

16.03.2019

18:21

(VIDEO) MALA MEDLIN JE NESTALA PRE 12 GODINA, JEDAN ČOVEK VERUJE DA JE ŽIVA! Evo zašto je siguran da je njena otmica bila planirana, ali da NIJE UBIJENA!

Vesti

(VIDEO) MALA MEDLIN JE NESTALA PRE 12 GODINA, JEDAN ČOVEK VERUJE DA JE ŽIVA! Evo zašto je siguran da je njena otmica bila planirana, ali da NIJE UBIJENA!

Podeli vest

Nestanak male Medlin Mekeni i posle 12 godina i dalje muči mnoge istražitelje širom sveta. Nova dokumentarna serija "Nestanak Medlin Meken" pokušava da pruži odgovore na ključna pitanja

Njeni roditelji i dalje veruju da je živa, a to je samo jedna od teorija. Godinama se smatralo da je završila u rukama trgovaca ljudima.

Roditelji nestale devojčice Kejt i Geri Meken odbili su da učestvuju u snimanju, a izvori bliski paru kažu da su oni “užasnuti” što se serija snima bez njihovog odobrenja, tim pre što se u njoj navode policijski transkripti sa 48 pitanja portugalske policije o nestanku devojčice na koje majka male Medlin navodno nije imala odgovor.

Foto: Reuters

U seriji će biti prikazani intervju sa britanskim policajcem Džimom Gemblom koji i dalje veruje da će ovaj slučaj biti rešen “za vreme njegovog života”.

- Potpuno verujem da će se za vreme mog života otkriti šta se dogodilo Medlin. Svake godine se tehnoligija i analiza uzoraka DNK poboljšava - rekao je Gembl. On je u početku verovao da su roditelji umešani u ceo slučaj, ali se posle predomislio.

Drugi istražitelji smatraju da je devojčica živa i da je drže trgovci ljudima, zbog njene finansijske vrednosti kao "britanske devojčice iz srednje klase". Privatni istražitelj Hulijan Peribanes, koga je unajmila porodica, objašnjava da trgovci ljudima upravo na meti imaju decu iz nižih slojeva društva iz zemalja trećeg sveta.

- Vrednost Medlin Meken je velika, ako su je oteli, mogu da uzmu dosta novca - rekao je.

Jedan od ključnih intervjua u dokumentarcu dao je bivši šef policije Portugalije Gonkalo Amaral. On tvrdi da je Medlin mrtva i da su njeni roditelji inscenirali otmicu. On čak optužuje roditelje da su prikrili slučajnu smrt ćerke u odmaralištu u Portugaliji pre skoro 12 godina.

Foto: Reuters

Kejt Meken je u svojoj knjizi, objavljenoj 2011, napisala da joj je Amaral uzrokovao veliki bol zbog načina na koji je tretirao njenu ćerku i potragu za njom.

S druge strane, i Amaral je napisao knjigu i naveo da je Medi slučajno umrla u apartmanu, ili su joj greškom dali prekomernu dozu sedativa. Njegove tvrdnje baziraju se na saopštenjima portugalske policije koja su otvorena za javnost.

Roditelji su žestoko porekli ove optužbe i opisali Amarala kao “opsednutog, manipulativnog, pohlepnog” čoveka. Amaral (59) je kasnije okrivio Kejt i Geri za razvod i uništenu karijeru, nakon što su ga tužili u junu 2009.

Foto: Reuters

Najpoznatiji slučaj nestanka deteta u svetu u maju će napuniti 12 Podsetimo, mala Medlin je nestala u maju 2007. godine iz hotelske sobe odmarališta u Portugaliji. Njeni roditelji su večerali sa prijateljima u obližnjem restoranu, a Medlin je spavala u sobi sa bratom i sestrom, blizancima Šonom i Ameli.

TOTALNI PREOKRET U SLUČAJU "OTMICA DEVOJČICE" Policija utvrdila šta se zaista desilo kad se PORED DETETA ZAUSTAVIO CRVENI PIKAP!

Roditelji su ih proveravali na svakih pola sata. Kada su se vratili u sobu, devojčice nije bilo u krevetu, a prozor je bio otvoren. Danas bi imala 16 godina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17