• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.03.2019

11:27

IZRAELSKA VOJSKA UBILA NENAORUŽANOG PALESTINCA! Tvrde da su prvi napadnuti

Vesti

IZRAELSKA VOJSKA UBILA NENAORUŽANOG PALESTINCA! Tvrde da su prvi napadnuti

Podeli vest

Guverner Vitlejema na Zapadnoj obali Kamil Hamir izjavio je danas da su izraelski vojnici ubili jednog nenaoružanog Palestinca kraj tog grada

Po izjavi guvernera, izraelski vojnici su u obližnjem selu al-Kader prošle noći pucali na jedno vozilo i ranili vozača.  Ahmad Manasra, koji je vozio iza automobila na koje je pucano, izašao je izašao  da pomogne ranjenom čoveku. Dok  je išao ka svojim kolima, izraelski vojnici su pucali i ubili Manasru.

Izraelska vojska je saopštila da je vojnik na vojnom punktu kraj Vitlejema pucao kada je video da se bacaju kamenice na izraelska vozila. Oni su potvrdili da istražuju incident koji se dogodio u vreme pojačane napetosti na Zapadnoj obali.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija