• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

21.03.2019

17:23

DEČAK HEROJ SPASAO VRŠNJAKE! Trinaestogodišnji Remi bio zarobljen sa još 50 drugara u školskom autobusu blizu Milana!

Vesti

DEČAK HEROJ SPASAO VRŠNJAKE! Trinaestogodišnji Remi bio zarobljen sa još 50 drugara u školskom autobusu blizu Milana!

Podeli vest

Jedan od dečaka zarobljenih u školskom autobusu u blizini Milana, 13-godišnji Remi Šehata, uspeo je da sakrije svoj mobilni telefon i pozove policiju, čime je spasao 51 vršnjaka, koje je navodno oteo vozač autobusa

Italijanska agencija ANSA je javila da je Remi telefonom kontaktirao oca dok se pretvarao da se moli na arapskom.

Remijev otac je ispričao da je njihova porodica došla iz Egipta i da je dečak rođen 2005. godine u Italiji.

Za vreme otmice, vozač je rekao deci da ga je na takav potez podstaklo stradanje afričkih migranata tokom prelaska mora.

Foto: Tanjug/AP

Prema rečima šefa protivterorističke grupe tužilaštva Alberta Nobilija otmičar za sada nije izrazio povezanost sa bilo kakvim zabranjenim pokretom ili grupom, i da je on naprotiv naglasio kako je otmica bila njegov lični izbor.

- Nisam više mogao da gledam decu iskidanu od ajkula, i mrtve trudnice - rekao je osumnjičeni.

Foto: Tanjug/AP

Portparol policije navodi da je otmičar tokom hapšenja uzvikivao "Zaustavimo smrt na moru, i ja ću izvršiti masakr".

Vlada Italije je zauzela čvrst stav protiv migranata iz severne Afrike, i smanjila spasilačke operacije, potez za koji su humanitarne grupe rekle da ugrožava živote.

Pitanje koje se postavlja je kako je neko ko je proveo godinu dana u zatvoru za seksualni napad, uopšte postao vozač školskog autobusa.

(FOTO) POMAHNITALI VOZAČ IZBACIO DECU IZ ŠKOLSKOG AUTOBUSA, A ONDA GA ZAPALIO! Jedna osoba je povređena u NEZAPAMĆENOM INCIDENTU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija