• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

22.03.2019

14:26 >> 14:29

(VIDEO) AMERI ĆE UBITI ČETNIKA VUČKA! Bio je fasciniran srpskom vojskom i Vukovima s Drine, 48 dana je bežao policiji - USMRTIĆE GA INJEKCIJOM!

Vesti

(VIDEO) AMERI ĆE UBITI ČETNIKA VUČKA! Bio je fasciniran srpskom vojskom i Vukovima s Drine, 48 dana je bežao policiji - USMRTIĆE GA INJEKCIJOM!

Podeli vest

Amerikanac Erik Frejn (33), takozvani američki četnik, osuđen je na smrtnu kaznu zbog ubistva jednog i ranjavanja drugog policajca, kao i zbog terorističkih aktivnosti i posedovanja oružja za masovno uništenje

Frejn, koji se predstavljao kao četnik Vučko i bio fan srpske vojske, zločin je počinio 12. septembra 2014, a onda je 48 dana bežao policijskim poterama, ostavljajući za sobom samo kutije cigareta "drina" i eksploziv. 

Smrtna kazna biće izvršena injekcijom, a tokom izricanja presude Frejn nije pokazao nikakve emocije, pišu američki mediji. Iako nije izneo odbranu tokom suđenja, sudu su pročitani motivi njegovog napada.

ČETIRI AMBASADORA NATO ZEMALJA PRIJAVILI SE ZA SKUP O AGRESIJI, ALI SE NISU POJAVILI: Kukavice bili, kukavice i ostali, SRBI TO NAJBOLJE ZNAJU!

- Samo teška iskušenja revolucije mogu nam vratiti slobodu koju smo nekad imali. Tenzije su visoke i čini mi se da je pravo vreme da zapalim buktinju u ljudskim srcima - rekao je on. 

Frejn je pripadao grupi ''Istočni vuk'', a bio je fasciniran srpskom vojskom i jedinicom Vukovi s Drine.

VELIKA ORUŽANA AKCIJA U VENECUELI! MADUROVI AGENTI RAZBILI TERORISTIČKU MREŽU! UHAPŠEN GVAIDOV NAJBLIŽI SARADNIK!

Na više desetina fotografija Frejn nosi različite srpske uniforme, šajkaču s kokardom, ili beretku sa srpskim znamenjima, a fotografirao se i ispred Hrama Svetog Save u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
teks viler

pre 5 godina

E pa nek vucic uputi protesnu notu i nek trazi oslobadjanje treba cetalja na kolac nabiti pa ga okrenuti na razanj cuj ubiti policajca drugog raniti i vi kao sad vam zao nebi trebali to ameri da rade

vlah alija

pre 5 godina

srpski cetnicki pokret je postao jaka konkurencija islamskoj drzavi u podsticanju na teror ,stvarno sramota da neko podrzava cetnistvo i danas, a da nepricam o cetnickim vojvodama u parlamentu bruka bre

Vule

pre 5 godina

Predlazem da mu Vucic dodeli orden narodnog heroja! On je vas!

Jokan

pre 5 godina

Tako se to radi sa zločincem, a ne dozivotna robija.

Svakome po zasluzi

pre 5 godina

IMA SE, MOŽE SE: HRVATSKI ZLOČINCI SU SADA TAJKUNI I PLIVAJU U PARAMA: Gotovina, Čermak i Norac za kratko vreme postali miloneri!

hag

pre 5 godina

Četnici su inače inspiracija svjetskim teroristima.......onaj retard Brejvikiz Danske,pa ovaj neki dan na Novom Zelandu itd,itd.....Sve sami heroji kao četnici...ubijaju nenaoružane ljude dok spavaju,leže,mole se Bogu...

as

pre 5 godina

Kao i svakoj budali ode mu glava. Baš je našao lepe društvo da se poredi sa njima

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija