• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

23.03.2019

09:38

TRAMP PRETI EVROPSKOJ UNIJI: AKO ŽELITE DA NAM PRODAJETE AUTOMOBILE, MORATE DA IH PROIZVODITE KOD NAS! Amerika i EU ne mogu da se dogovore oko carine vozila

Vesti

TRAMP PRETI EVROPSKOJ UNIJI: AKO ŽELITE DA NAM PRODAJETE AUTOMOBILE, MORATE DA IH PROIZVODITE KOD NAS! Amerika i EU ne mogu da se dogovore oko carine vozila

Podeli vest

Predsednik SAD Donald Tramp kritikovao je danas evropske proizvodjače automobila i nagovestio da bi mogao da uvede carine na uvoz proizvoda kompanija kao što su Be-Em-Ve (BMW) i Mercedes ako one ne izgrade nove fabrike u SAD.


U intervjuu za Foks biznis netvork Tramp je rekao da je odbio predloge Evropske unije kojima bi carine na automobile na obe strane bile svedene na nulu.

Oni imaju BMW, imaju Mercedes, imaju mnogo veoma dobrih vozila koja ulaze u Ameriku. Želim da ih prave ovde. Ako ćete da ih prodajete Amerikancima, pravite ih ovde- kazao je Tramp.

Trampova izjava usledila je oko mesec dana pošto je američko Ministarstvo trgovine završilo istragu o tome da li uvoz automobila ugrožava nacionalnu bezbednost i prosledilo zaključke Beloj kući.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 5 godina

Dončo, pa digni carine 100 % - uči malo od Ramuša !

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija