• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com/Informer/D.N.

25.03.2019

20:26

UDARNA VEST! NESTALA TROJICA RUSKIH VOJNIKA, UBIJENI U ZASEDI?! Putinovi specijalci OSVETILI PALE DRUGOVE - ODRED TERORISTA LIKVIDIRAN!

Vesti

UDARNA VEST! NESTALA TROJICA RUSKIH VOJNIKA, UBIJENI U ZASEDI?! Putinovi specijalci OSVETILI PALE DRUGOVE - ODRED TERORISTA LIKVIDIRAN!

Podeli vest

Trojica ruskih vojnika koja su nestala u Siriji krajem februara nakon napada terorista poginula su, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije

- Krajem februara trojica ruskih vojnika su prilikom povratka automobilom nakon organizacije humanitarne pomoći u jednom mestu u provinciji Dejr el Zor upali u zasedu grupe militanata. Nakon borbe ruski vojnici su nestali bez traga - navodi se u saopštenju vojske.

U trenutku kada je stigla informacija o njihovom nestanku u saradnji sa sirijskim snagama bezbednosti, kao i drugim kanalima, 24 sata je vršena potraga za njima. Na kraju su bili otkriveni napadači na automobil i potvrđeno da su ruski vojnici poginuli tokom borbe krajem februara. 

(VIDEO) PAKAO U DONBASU - Ne pamti se kada je bilo ovako napeto, GAĐAJU CIVILE I RATNE REPORTERE!

  

Odred od 30 terorista koji su učestvovali u napadu na automobil sa ruskim vojnicima likvidiran je, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.    

 

(VIDEO) PUTIN POTVRDIO: Postoji GENETSKO ORUŽJE koje daju ljudima kroz lekove i vakcine – PLANIRAN NAPAD NA RUSIJU!

Tela ruskih vojnika su dopremljena u Rusiju.    


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 5 godina

Na neki način Rusi su okupatori u Siriji....normalno je da ih lokalci eliminišu....

Ne lupaj ziv bio

pre 5 godina

Rusija je u Siriji intervenisala onog casa kada je Sirijska Vlada uputila molbu Rusiji da joj vojno pomogne u odbrani zemlje od belosvetskih terorista, koji su se sjatili u Siriju iz svih krajeva sveta. Okupacija je kada np. Amerikanci posalju svoju vojsku u drugu drzavu bez dozvole Vlade te drzave ili bez odobrenja UN-a. i okupira je, ili bar deo teritorije. Primer Kosmet gde su Amerikanci i kompanija instalirali baze bez da su dobili saglasnost Republike Srbije, ciji je Kosmet sastavni deo. Ili recimo Irak, Afganistan, Libija, Sirija, u sve te drzave Amerikanci i kompanija upadali su bez da ih je iko zvao, pljackali, ubijali, svrgavali predsednike, premijere, ministre, zatvarali lokalno stanovnistvo itd. itd. Cak sta vise, i dan danas vrsljaju po pomenutim drzavama kao po svome. E to se zove okupacija. Zato ne pisi gluposti, i mala deca znaju definiciju okupacije, ali eto ti pojma nemas.

Papundek

pre 5 godina

Nisu oni okupatori jer su pozvani u pomoc legitimnih vlasti, ali zato je tvoja glava okupirana neznanjem i glupostima koje izgovaras!

Dragojlo

pre 5 godina

Okupatori na poziv leglne vlade Sirije!!!Rusi odavno imaju vojnu bazu u Siriji!!!Stvarno bolesno misljenje ili mrznja Vns!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija