• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

04.04.2019

16:07

(VIDEO) PLEJBOJEVA ZEČICA UBILA PSIHIJATRA JER NIJE HTEO DA JE SPONZORIŠE? Upoznali su se onlajn, a on joj plaćao stan!

Vesti

(VIDEO) PLEJBOJEVA ZEČICA UBILA PSIHIJATRA JER NIJE HTEO DA JE SPONZORIŠE? Upoznali su se onlajn, a on joj plaćao stan!

Podeli vest

Plejboj zečica Kelsi Turner (25) uhapšena je zbog sumnje da je ubila Tomasa Bučarda (71), za koga se priča da joj je bio sponzor

On je pronađen mrtav u prtljažniku svog automobila u pustinji kod Las Vegasa. Bio je oskudno odeven. Policija je zaključila da je ubijen udarcima tupog predmeta u glavu. 

Dve nedelje kasnije policija je uhapsila Plejbojevu zečicu Kelsi Turner (25). Prema pisanjima medija, on je mladoj devojci davao novac i plaćao joj stanarinu. Upoznali su se onlajn pre nekoliko godina, prenosi 24sata.hr.

Džudi Earp, dugogodišnja partnerka ubijenog dečjeg psihijatra, kaže da je on devojci uplatio oko 300.000 dolara, piše ReviewJournal.com.

- On je bio takav, pomagao je ljudima. Ne znam kako je upoznao Turner - rekla je ona.

Foto: Youtube printscreeen

Sumnja se da je problem nastao, kada je Tomas prestao da uplaćuje nova Kelsi, ali ipak ju je posetio početkom marta i platio joj je stanarinu, a nakon toga je nestao.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MONSTRUM GURNUO ĆERKU NIZ STEPENICE! Tvrdi da je SAMA PALA, a kamera je SVE SNIMILA!

Džudi Earp se zabrinula što joj se Tomas više ne javlja. Nazvala je policiju. Od početka je sumjala u mladu devojku.

- Odmah sam posumnjala da ga je ona ubila, moguće da joj je pomagao dečko - kaže Džudi.

Čim su mediji objavili da je dečiji psihijatar ubijen, Turner je ugasila mobilni telefon i nestala. Policija je kasnije našla devojku i 8. aprila bi trebala da izađe pred sudiju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
c

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija