• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

05.04.2019

09:41

(FOTO/VIDEO) PREVARA DECENIJE! Bizarna priča o nestanku dečaka koja traje već osam godina!

Vesti

(FOTO/VIDEO) PREVARA DECENIJE! Bizarna priča o nestanku dečaka koja traje već osam godina!

Podeli vest

Jedna od najbizarnijih priča o nestanku deteta još uvek nema svoj kraj, davne 2011. godine nestao je dečak Timoti Pitzen, pre dva dana pronađen je momak koji je tvrdio da je on, ali DNA analiza je pokazala nešto sasvim drugo

Timoti je nestao 11. maja 2011. Otac je tog jutra odvezao 6-godišnjaka u školu, da bi ga kasnije došla pokupiti njegova tada 43-godišnja majka, Ejmi Pitzen, koja je rekla  da mora mališana odvesti kući zbog hitnog slučaja u porodici.

Ona je tada odvela dečaka na trodnevni odmor, posetili su zoološki vrt i nekoliko vodenih parkova, a nakon toga je pronađena mrtva u motelu u Rokfordu.

Momak koji je tvrdi da je Timoti Pitzen kaže da su ga otela dvojica otmičara kojima je uspeo da pobegne. On ih je opisao kao dva bodi bildera koji voze "forda SUV" sa tablicama iz Viskonsina.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MONSTRUM GURNUO ĆERKU NIZ STEPENICE! Tvrdi da je SAMA PALA, a kamera je SVE SNIMILA!

Policija je zatražila DNA test kako bi se potvrdilo da je reč o nestalom licu.Rezultati su pokazali da osoba koja je tvrdila da je nestali dečak iz Ilinoisa zapravo bivši zatvorenik Brajan Majkl Rini (23).

Foto: Printscreen You Tube

Analizom DNA  dokazano je da  osoba koja je tvrdila da je Timoti zapravo Rini, koji je 7. marta pušten iz zatvora Belmont gde je služio četranaestomesečnu zatvorsku kaznu zbog pljačke i vandalizma.

(VIDEO) PLEJBOJEVA ZEČICA UBILA PSIHIJATRA JER NIJE HTEO DA JE SPONZORIŠE? Upoznali su se onlajn, a on joj plaćao stan!

Tako je još jedna nada da je pronađen nestali dečak  ponovo palo u vodu. Ova priča je mnoge zaintersovala, ali na kraju se ispostavilo da je reči o prevari.

Foto: Printscreen You Tube

Policija je bila veoma oprezna, oni su odbili da komentarišu slučaj sve dok ne bude gotova analiza DNK, koja je pokazala da je reč o prevari.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija