• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.04.2019

14:04

(FOTO) DALI I KRV ZA POBEDU NA IZBORIMA - I TO U ŽIVOM PRENOSU! Ukrajinski predsednički kandidati odlučili da se javno testiraju!

Vesti

(FOTO) DALI I KRV ZA POBEDU NA IZBORIMA - I TO U ŽIVOM PRENOSU! Ukrajinski predsednički kandidati odlučili da se javno testiraju!

Podeli vest

Aktuelni predsednik Ukrajine Petro Porošenko i komičar Vladimir Zelenski, koji će se takmičiti u drugom krugu predsedničkih izbora, dali su krv na analize kojima se utvrđuje prisustvo droge i alkohola.

Porošenko je dao krv na Olimpijskom stadionu u Kijevu, dok je Zelenski otišao u privatnu kliniku u ukrajinskoj prestonici, navodi TASS.

Pre procedure, koja je uživo prenošena preko Jutjuba, Porošenko je potpisao dokumenta u kojima potvrđuje da dobrovoljno daje krv i da nema ništa protiv da rezultati testova budu dostupni javnosti.

Foto: Tanjug

- Sve je bilo veoma lako - rekao je posle davanja krvi Porošenko

Obraćajući se novinarima, ukrajinski predsednik naglasio je da je zadovoljan činjenicom da je Zelenski prihvatio njegov poziv na debatu.

IZLAZNE ANKETE PREDSEDNIČKIH IZBORA U UKRAJINI: NA PRVOM MESTU KOMIČAR VOLODIMIR ZELENSKI, u drugom krugu sa aktuelnim predsednikom Petrom Porošenkom?!

- Ovo nije šou program, ovo je prilika da dobijemo informacije i odgovore na pitanja o budućnosti zemlje u narednim godinama i decenijama - rekao je Porošenko.

Zelenski je rekao da očekuje da rezultati budu dostupni javnosti za tri dana.

Foto: Tanjug

Pošto nijedan kandidat nije uspeo da osvoji više od 50 odsto glasova, njih dvojica će se nadmetati u drugom krugu izbora 21. aprila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija