• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.04.2019

21:12

POLICIJSKI KORDONI U LONDONU: Lažna uzbuna u Banci Engleske

Vesti

POLICIJSKI KORDONI U LONDONU: Lažna uzbuna u Banci Engleske

Podeli vest

Nakon što je izvršila proveru policija je saopštila da su dva sumnjiva paketa koja su danas poslata u Centralnu banku Engleske bezbedna i uklonila kordone kojima su zatvorene obližnje ulice oko zgrade banke, prenosi Rojters

Ranije je saopšteno da su dva sumnjiva paketa poslata u Centralnu banku Engleske i da su okolne ulice oko banke zatvorene za saobraćaj, pošto je policija na 100 metara od zgrade postavlila kordon.

Iz Centralne banke Engleske za sada nije bilo saopštenja povodom ovog slučaja, navodi agencija.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija