• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

09.04.2019

16:27

FEJSBUK OD SADA ISKREN PREMA SVOJIM KORISNICIMA! Biće jasno naznačeno da kompanija zarađuje od prodaje pristupa podataka!

Vesti

FEJSBUK OD SADA ISKREN PREMA SVOJIM KORISNICIMA! Biće jasno naznačeno da kompanija zarađuje od prodaje pristupa podataka!

Podeli vest

Evropska komisija je danas saopštila da je Fejsbuk izmenio uslove korišćenja u kojima je sada jasno naznačeno da ta kompanija zarađuje prodajom pristupa podacima korisnika

Fejsbuk je uslove korišćenja promenio posle razgovora s Komisijom i evropskim telima za zaštitu potrošača.

-Sada će korisnici jasno razumeti da društvena mreža koristi njihove podatke za prodaju ciljanih reklama-rekla je komesarka za zaštitu potrošača Vera Jurova

KURC ZABRANJUJE ISLAMISTIČKA UDRUŽENJA! Austrijska vlada neće imati milosti prema ekstremistima bilo koje vrste!

Zvaničnici i tela EU su pojačali nadzor nad Fejsbukom posle skandala s firmom Kembridž Analitika, koja je navodno nepropisno došla u posed podataka oko 87 miliona korisnika Fejsbuka.

Izmene su deo širih globalnih napora da se društvene mreže zauzdaju zbog zabrinutosti usled kršenja privatnosti, štetnih sadržaja i drugih zloupotreba na internetu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija