• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

16.04.2019

13:20

NEMA NAZNAKA DA JE NAMERNO IZAZVAN! Požar u katedrali Notr Dam verovatno bio nesrećni slučaj!

Vesti

NEMA NAZNAKA DA JE NAMERNO IZAZVAN! Požar u katedrali Notr Dam verovatno bio nesrećni slučaj!

Podeli vest

Požar u katedrali Notr Dam verovatno je bio nesrećni slučaj i nema naznaka da je namerno izazvan, izjavio je danas pariski javni tužilac Remi Heic

- Mi podržavamo teoriju da je reč o nesrećnom slučaju - rekao je Heic novinarima i dodao da 50 ljudi radi na "dugoj" i "kompleksnoj" istrazi o onome što je izazvalo požar u ponedeljak, preneo je Rojters.

On je naveo da će biti ispitani radnici iz pet kompanija koje su bile unajmljene da rade na renoviranju krova katedrale koji je bio popravljan pre požara, gde je plamen prvo izbio, preneo je AP.

(FOTO) POMOĆ ZA OBNOVU NOTR DAMA STIŽE SA SVIH STRANA SVETA! Doniraju milijarderi, poznate ličnosti... Pomoć među prvima ponudio Vučić!

Požar u katedrali Notr Dam u Parizu izbio je u ponedeljak u 18.50 sati, kada je katedrala zatvorena za javnost.

U gašenju požara učestvovalo je 400 vatrogasaca. 

 

(FOTO/VIDEO) PRVE SLIKE SPALJENOG NOTR DAMA IZNUTRA! Zidovi crni od gareži, SVETLOST SE PROBIJA SAMO KROZ KRST!


Posle devet sati borbe, rano jutros oko tri časa, francuski vatrogasci uspeli su da stave pod kontrolu požar, koji je potpuno ugašen nekoliko sati kasnije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
piroshah

pre 5 godina

meni to liči na leteče balone ko što palestinci pale izrael

Nebitno

pre 5 godina

Koga je briga ni oni nisu zalili nase svetinje...

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija