• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Intermagazin

20.04.2019

18:03 >> 18:05

(VIDEO) IZRAELCI IMAJU UBICE S-300, RUSI ODMAH SPREMILI ODGOVOR NA SUPERSONIČNU ZVER!

Vesti

(VIDEO) IZRAELCI IMAJU UBICE S-300, RUSI ODMAH SPREMILI ODGOVOR NA SUPERSONIČNU ZVER!

Podeli vest

Izrael je napravio nove supersonične rakete klase vazduh-zemlja "Rampage" koje su, navodno, nedostupne za ruske komplekse S-300, navodi autor lista Telepolis Florian Retcer

Kako navodi Retcer, izraelska vojska je upotrebila nove rakete prošle nedelje, prilikom napada na sirijsku provinciju Hama.

On je naglasio da se u Izraelu ove rakete smatraju posledicom raspoređivanja ruskih sistema u Siriji i, navodno, one mogu da „nadmudre" ruski PVO.

On dodaje da je raketa "Rampage" koju su napravile izraelske korporacije IMS (Israel Military Industries) i IAI (Israel Aerospace Industries) bila predstavljena u junu prošle godine. Dužina jedne rakete iznosi 4,5 metra, težina joj je 570 kilograma i ima domet 150 kilometara.

Kako se navodi, raketa je napravljena specijalno za napade na mete koje dobro štite sistemi PVO, kao i za pogađanje podzemnih bunkera. Osim toga, raketa ima dve bojeve glave.

(VIDEO) AMERI NAORUŠAVAJU ALBANCE: DAĆE IM HELIKOPTERE "BLEK HOK"! Srpske 'đavoje kočije' su klasa iznad!

Na kraju Retcer naglašava da će Rusija sada morati da stavi u funkciju S-400 koji se takođe nalaze u Siriji radi zaštite ruskih baza.

BIA NA NOGAMA! AMERI NA KIM PREBACILI 110 RATNIKA ISIS: TAJNA NOĆNA OPERACIJA - U Prištinu sleteo američki avion iz Sirije!

Pogledajte i 10 najopasnijih jurišnij dronova u svetu!!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kimi

pre 4 godine

nemaju oni nikakvog ubicu na s sisteme..slomili su zube na pancire koji se sada modificiraju da bi delovali sto dalje..plus nov sistem koriscenja dok se ne napuni municijom i ne bude laka meta kao pre neki mesec gde je ostao bez municije i bio prakticno mrtva meta...a ovog proektila rampage..rusi vec poseduju jer su nasli jednog koji je ostao citav pa je poslat u rusijii....ovo je jevtina propaganda kako po svaku cenu spreciti da s sistemi budu u naoruzanju turske..indije i ostalim potencijalnim kupcima koji ih je sve vise..

Miki

pre 4 godine

I tako kad turska kupi s 400 upotrijebit ce ih protiv rusije opet..jer amerika ima više para od rusa..i mogu da podplate svakog i okrenu jednu drzavu protiv druge

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija