• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

24.04.2019

08:05

DOKTOR JE UBIO, ISECKAO I SKUVAO LEPO NINU! Poludeo kad je tokom seksa shvatio DA JE ONA BILA MUŠKO!

Vesti

DOKTOR JE UBIO, ISECKAO I SKUVAO LEPO NINU! Poludeo kad je tokom seksa shvatio DA JE ONA BILA MUŠKO!

Podeli vest

Ruski doktor priznao je da je ubio i raskomadao ženu kada je otkrio da je ona imala operaciju promene pola

Mihail Tikhonov (27) je delove tela devojke skuvao u rerni, a neke je bacio u WC šolju.

Izašao je sa Ninom Surgutskajom, pre nego što su otišli kod nje kući. Par je imao seks, za vreme kojeg je Mihail shvatio da je Nina transeksualka koja je prošla operaciju promene pola.

Čim je to primetio, Mihail ju je zadavio. Zatim je pokušao da sakrije ubistvo, ali je Ninina majka prijavila njen nestanak.

(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) ZA NJIH JE I PAKAO NAGRADA! Kada su videli kako su Nina i njen muž SEKSUALNO ZLOSTAVLJALI SVOJU BEBU i najiskusniji lekari su zanemeli!

- Nina ga je pozvala u svoj stan. Nastavili su da piju alkohol i poceli da se seksaju. Primetio je da je njegova partnerka ranije bila muškarac. Pokušala je da nastavi seks, ali ju je u tom trenutku zgrabio za vrat i cvrsto stegnuo. Stao je samo kad nije imala više znakova života - rekao je policijski izvor.

(VIDEO) STAVIO KOKAIN NA VRH PENISA, LJUBAVNICA SE PREDOZIRALA! Nemački estetski hirurg OSUĐEN NA 9 GODINA ZATVORA zbog smrti pacijentkinje sa kojom je imao seksualnu vezu!

Tihonov je tada "odlučio da se otarasi tela" i odneo leš u kupatilo gde je "isekao njene unutrašnje organe", i isekao ih na male komade koje je bacio u toalet.

Zatim je izrezao ženino meso koje je 'stavio u pećnicu', ispekao ih 'da ispari višak tečnosti'. Mihail je demantovao da je kanibal i rekao policiji da je ispekao meso kako bi ga lakše bacio u toalet.

Policija ga je uhapsila dok je bacao njene udove u kantu. Sada mu preti 20 godina zatvora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Danas čovek više ne zna šta jede! Sve izgleda lepo na oko a ono...

Izbori 2024

Vesti

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija