• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

30.04.2019

14:49

(VIDEO) BRUTALNO UBISTVO U ZATVORU! MONSTRUM ISKASAPIO CIMERA, A ZATIM MU ODSEKAO GLAVU!

Vesti

(VIDEO) BRUTALNO UBISTVO U ZATVORU! MONSTRUM ISKASAPIO CIMERA, A ZATIM MU ODSEKAO GLAVU!

Podeli vest

Džejm Osuna (31), koji je na odsluženju doživotne kazne za ubistvo u Kaliforniji, brutalno je ubio svog cimera Luisa Romera (44) u ćeliji i pritom mu odsekao glavu

Pomoćnik okružnog tužioca u Bruklinu Fil Esbenšejd izjavio je da je Osuna optužen za to što je prošlog meseca iskasapio Romera oštrim metalnim predmetom umotanim u konopac.

Lokalni mediji tvrde da je on cimeru odsekao prst i deo pluća pre nego što mu je uklonio oko, a onda je odsekao Romerovu glavu.

Esbenšejd je u elektronskom pismu rekao da se smatra da je žrtva bila "svesna tokom jedan deo vremena".

- Ovo je najgori slučaj koji sam video u smislu gnusnosti u ubijanju - rekao je tužilac

Osuna se izjasnio da nije kriv kada se prošlog četvrtka pojavio na sudu. On je optužen za posebno odvratno i okrutno ubistvo u kom je pokazana izuzetna izopačenost, zbog čega bi mogao da dobije smrtnu kaznu.

Osuna je takođe optužen za mučenje, zločin i posedovanje oružja.

Zatvorski čuvari pronašli su Romera mrtvog u svojoj ćeliji 9. marta a u obdukcijskom izveštaju o Romerovom telu, objavljenom u petak, kaže se da je iskrvario od "višestrukih povreda" i da je njegovo telo osakaćeno.

UBILO SE 20 UČENIKA U INDIJI JER SU PALI NA ZAVRŠNOM ISPITU! Jedna učenica se ŽIVA ZAPALILA jer nije položila test iz biologije!

Osuna je osuđen na zatvor bez uslovnog otpusta 2017. godine, nakon što se izjasnio krivim za ubistvo Ivet Pen (37) u motelu 2011. godine.

Tužilac Nicholas Laki tada je to ubistvo nazvao "zaista užasnom", ali Osuna nije pokazao kajanje.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17