• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.04.2019

22:57

EVROPSKA UNIJA O SITUACIJI U VENECUELI:  Odbacujemo svaki vid nasilja, pozivamo na krajnju uzdržanost!

Vesti

EVROPSKA UNIJA O SITUACIJI U VENECUELI: Odbacujemo svaki vid nasilja, pozivamo na krajnju uzdržanost!

Podeli vest

Evropska unija pozvala je danas na najveću uzdržanost u Venecueli kako bi se izbegle žrtve i eskalacija tenzija poručivši da odbacuje svaki vid nasilja

EU naglašava da poziva na krajnju uzdržnost  da bi se izbegao gubitak žvota.

- Ponavljamo da može da postoji samo politički, miran i demokratski način da se izađe iz višestruke krize sa kojom se zemlja suočava. Evropska unija odbacuje svaki oblik nasilja i poziva na krajnju uzdržanost da bi se izbegao gubitak života i eskalacija tenzija - navodi se u saopštenju EU.

(UŽIVO/FOTO/VIDEO) KLJUČA HAOS U VENECUELI! Odjekuju pucnji Karakasom, oklopno vozilo gazilo demostrante, čekaonice pune povređenih ljudi!

EU, kako se dodaje, pomno prati najnoviju situaciju u Venecueli i stoji čvrsto uz narod te zemlje i njegove legitimne demokratske težnje.

Nećemo štedeti napore da se postigne ponovno uspostavljanje demokratije i vladavine prave putem slobodnih i pravednih izbora u skladu sa ustavom Venecuele - saopštila je EU.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kalimero

pre 4 godine

"može da postoji samo politički, miran i demokratski način da se izađe iz višestruke krize" Prokleti licemeri, pa jel demokratski da ste odmah priznali SAMOPROGLAŠENOG plaćenika za predsednika pored legalno izabrnog pre samo godinu dana? Jel demokratski da po nalogu Vašingtona blokirate izvoz nafte i uvodite samkcije LEGALNO izabranom predsedniku samo zato što vam nije po volji i tako uništavate živote miliona ljudi te države?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija