• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.05.2019

15:57

ERDOGAN NE ODUSTAJE! TRAŽI NOVE IZBORE U INSTANBULU: Postoje nepravilnosti, to je svima jasno!

Vesti

ERDOGAN NE ODUSTAJE! TRAŽI NOVE IZBORE U INSTANBULU: Postoje nepravilnosti, to je svima jasno!

Podeli vest

Turski predsednik Taijip Erdogan signalizirao je danas na ceremoniji otvaranja novog sedišta Nezavisnog udruženja industrijalaca i privrednika (MUSIAD) da se zalaže za ponavljanje izbora za gradonačelnika u Istanbulu koji su rezultirali pobedom kandidata glavne opozicione Republikanske narodne stranke (CHP)

Erdoganova vladajuća AK Partija, koja je izgubila vlast i u glavnom gradu Ankari na izborima za gradonačelnika 31. marta, već je podnela žalbu Visokom izbornom odboru Turske da poništi izbore u Istanbulu zbog neregularnosti i ponovi ih, prenosi Rojters.

Ovde postoji kontroverza, to je jasno. Postoje i nepravilnosti, to je takođe jasno. Okrenimo se ljudima i videćemo šta kažu i bez obzira na ishod, mi ćemo ga prihvatiti - rekao je Erdogan u Istanbulu.

(FOTO) JAPANSKI CAR NARUHITO SE PO PRVI PUT OBRATIO NARODU: Nastavićemo sa očuvanjem svetskog mira!

On je takođe izjavio da je Turska spremna da obezbedi punu podršku međunarodnim investitorima, dodajući da iako se napadi na tursku ekonomiju preko njene valute nastavljaju, vlada kontroliše situaciju.

Iako se napori za kolaps naše ekonomije kroz strani kurs se nastavlju, mi sada imamo kontrolu - rekao je Erdogan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija