• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

07.05.2019

22:10 >> 22:15

(VIDEO) SRBIJA BI SA NJIMA BILA DŽIN NA BALKANU! PANCIR I TOR OBORILI SVIH 27 RAKETA, a onda su suhoji i migovi poravnali sa zemljom teroriste!

Vesti

(VIDEO) SRBIJA BI SA NJIMA BILA DŽIN NA BALKANU! PANCIR I TOR OBORILI SVIH 27 RAKETA, a onda su suhoji i migovi poravnali sa zemljom teroriste!

Podeli vest

Pancir-M i Tor-M1 su tokom napada militanata na Hmejmim oborile 27 granata, nijedna nije pogodila bazu, saopštio je Centar za mirenje zaraćenih snaga Rusije

- Ruski protivvazdušni kompleks Pancir-M i Tor-M1 oborili su 27 raketa, nijedna granata nije pala na teritoriju baze. U isto vreme militanti su granatirali grad Džebla, devet granata su eksplodirale na ulicama grada i u njegovoj okolini - navodi se u saopštenju.

Militanti su čak dva puta granatirali rusku avio-bazu Hmejmim u Siriji, ali nije bilo žrtava.

Pozicije odakle su teroristi gađali rusku bazu nalazile su se unutar Idlibske zone deeskalacije. One su otkrivene i uništene ruskom avijacijom i artiljerijom sirijskih vladinih snaga.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ALO

pre 4 godine

Juče ste pisali da nije Pancer? Pa nisu toliko glupi da kupe Pancer od Rusije a njih su izraelčani u Siriji uništili 2kom u par dana sa svojim F16 avionima koje su hteli prodati hrvatima a da ovi nisu ni stigli da reaguju pa pobegli iz Sirije natrag u Rusiju? Pa to će biti sramota kako će se svi rugati pa nismo u 91g majku mu mili?

jednostavno pitanje

pre 4 godine

@Janko - Hoće li to oružje uspeti bar da makne takse ako ništa drugo?

TIŠINA

pre 4 godine

Holandija izručila Hrvatskoj srpskog zločinca Milorada Baraća osuđenog u odsustvu na 15g zatvora za zločine u Širokoj Kuli a Hrvatska je upravo osudila Dane Lukajića na 6g zatvora zbog "mučenja" u srpskom logoru Manjača a srpski mediji i dalje ćute jer EU naprosto nema alternative a do 2025g mora da se pohapse SVI po poglavlju 23!

PITANJE

pre 4 godine

Nego, koji će poklič, vojska da koristi, tako da sa njim, narod, dragovoljno, ustaje na odbranu zemlje, bez mobilizacije a da taj poklič, neprijatelju, utera strah u kosti? Koju će pesmu, budnicu da vojska koristi, tako da se iz rovova, diže ko povampirena jer 90ih smo svi jako dobro videli da je to bitnije i od sve sile naoružanja i razaranja a?

gedza0000

pre 4 godine

Daj ti neku nuklearku da vidis sta je dzin....

Smiljan

pre 4 godine

Pošto se snima holivudski film o Nikoli Tesli koji će se zvati Mad Scientists i dok Srbi teraju medijske propagande da je njihov Hrvati na svom Tesli već zarađuju milione jer su otvarili Memorilani centar Nikola Tesla i uredili njegovu kuću i cele Smiljane i Gospić sve gde je bio i živeo do svoje 18-te godine i eto već prve godine od otvaranja imali oko 100 000 posetioca a kad dođe film i kad se pročuje ma zarađivaće milione na njegovom imenu pošto su tako blizu mora i miliona turista iz celoga sveta… Pošto će Srbi snimati film o Jasenovcu eto već kreće osavremenjivanje Memorijalnog centra Jasenovc i uređenje spomenika Cvijet Jasenovca i uređuju se putevi i ide gradnja hotela i ugostiteljskih obekata jer treba turiste sa Jadranske obale voditi u Jasenovac kao turističku atrakciju pa kad Srbi krenu sa reklamom i filmovi pa imaće Jasenovac duplo veću zaradu od Aušvica kojeg u godinu dana poseti više turista nego celu Srbiju! Pošto toliko četnici i vojvode od 95g kukaju i kmeče za Jasenovac a ne za Karlobag i more eto bar da na kraju ima neke koristi od toga?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija