• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telefraf.rs

10.05.2019

07:57

POSADA IZGORELOG RUSKOG AVIONA NAPRAVILA DVE KATASTROFALNE GREŠKE! Piloti na saslušanju PRIZNALI da nisu uradili sve po protokolu!

Vesti

POSADA IZGORELOG RUSKOG AVIONA NAPRAVILA DVE KATASTROFALNE GREŠKE! Piloti na saslušanju PRIZNALI da nisu uradili sve po protokolu!

Podeli vest

Analizirane su i crne kutije. Jedna od njih je ozbiljno oštecena zbog izloženosti visokoj temperaturi, ali uredaj za snimanje glasa nije oštećen

Nakon razgovora s pilotima aviona SSJ100, koji se zapalio na moskovskom aerodromu "Šeremetjevo", istražitelji su zaključili da je nesreća izazvana ljudskom greškom. Nakon sletanja na aerodrom, piloti nisu ugasili motore, a u kabini je otvoren prozor, što je dovelo do ubrzanog širenja požara.

- Na osnovu razgovora sa pilotima Denisom Jevdokimovim i Maksimom Kuznjecovim jasno je da su otvorili prozor u kabini sa strane - izjavio je za RBC izvor iz istražne komisije.

(VIDEO) RUSKI KOPILOT ZADIVIO SVET! Dok su svi bežali iz aviona u plamenu, ON SE VRATIO I POKUŠAO NEMOGUĆE!

Osim toga, nisu ugasili motore odmah nakon sletanja, što je moglo da dovede do ubrzanog širenja požara, dodao je on.

Članovi ruske federalne agencija za vazdušni saobraćaj (Rosavijacija) sprovode vanredne provere u kompaniji "Aeroflot", potvrdio je izvor kompanije, koji je rekao da će, između ostalog, proveriti dokumentaciju o obučenosti pilota aviona.

(VIDEO) DMITRIJ PREŽIVEO POŽAR U AVIONU U MOSKVI, A SADA GA MRZI CELI SVET! ZBOG RANCA BLOKIRAO EVAKUACIJU PUTNIKA, a onda je novinarima REKAO NEŠTO ŠTO JE ŠOKIRALO JAVNOST!

Inspektore, pre svega, zanima da li je posada izgorelog aviona završila obuku u "Aeroflotovom" centru za obuku i da li ona odgovara utvrdenim standardima.

U meduvremenu, stručnjaci su analizirali crne kutije nadene u avionu.

- Crne kutije su analizirane - rekao je za RIA Novosti izvor agencije, pojasnivši da je uređaje proizvela americka kompanija L-3 Communications. Jedna od crnih kutija je ozbiljno oštećena zbog izloženosti visokoj temperaturi, ali uređaj za snimanje glasa nije oštećen.

(VIDEO) STRAVIČNI SNIMCI, PROĆI ĆE VAS JEZA! Od ruskog aviona ostao sam UŽAS! U paklenom požaru stradala najmanje 41 osoba!

U avionskoj nesreći na moskovskom aerodromu, kada se zapalio avion u kojem je bilo 78 putnika i članova posade, poginula je 41 osoba, uključujuci dvoje dece.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija