• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail

10.05.2019

08:45

(FOTO) SILOVAO JE DOK JE BOLESNA SPAVALA! Plašila se da joj niko neće verovati, A ONDA JE SMISLILA GENIJALAN PLAN i smestila ga iza rešetaka!

Vesti

(FOTO) SILOVAO JE DOK JE BOLESNA SPAVALA! Plašila se da joj niko neće verovati, A ONDA JE SMISLILA GENIJALAN PLAN i smestila ga iza rešetaka!

Podeli vest

Četiri godine provešće iza rešetaka zbog onoga što je uradio

Devojka iz Velike Britanije, koju je silovao dečko dok je bolesna spavala u krevetu, uspela je da ga smesti iza rešetaka nakon što je tajno snimila njegovo priznanje užasnog čina.

Džejd Bejli Riks (21) otkrila je da je seksualno iskoristio Hajdon Davis Paton (23) nakon što se probudila iz dubokog sna i videla da na sebi nema pola stvari, piše Dejli mejl. OVDE pročitajte kako je policija ubila devojku koja je prijavila silovanje.

U početku devojka nije bila sigurna da li će napad policija prihvatiti kao silovanje jer je bila na početku veze sa Hajdonom.

Međutim, mesec dana kasnije, kada je videla da je obrisao poruke u kojima su raspravljali o napadu, bila je sigurna da je počinio zločin.

Foto: facebook

Znajući da joj niko neće verovati ukoliko nema dokaze, tajno je snimila njegovu izjavu u kojoj priznaje šta je uradio.

- Ne znam zašto sam to uradio, nemam nikakvo objašnjenje. Sve je trajalo oko minut, nije bilo kao da sam to radio 20 minuta - čuje se na snimku koji je predočila policiji.

Mladić je osuđen na četiti godine zatvora. Sudija je rekao kako je izdao njeno poverenja, kao i da je Džejd bila ranjiva na dva načina: bila je bolesna i spavala je.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija