• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

12.05.2019

16:52

(VIDEO) SRUŠIO SE AVION NA AUTOPUT U VELSU! Očevici iz olupine izvlačili putnike!

Vesti

(VIDEO) SRUŠIO SE AVION NA AUTOPUT U VELSU! Očevici iz olupine izvlačili putnike!

Podeli vest

Laki avion u kome su bile tri osobe srušio se na auto-put u južnom Velsu, nakon što je udario u železničku kontaktnu mrežu

Incident se dogodio na auto-putu A440 između mesta Abergejvani i Reglan. Policija je zatvorila put i savetovala građanima da izbegavaju područje.

Nadležni su saopštili da je u avionu bilo troje ljudi, ali da srećom niko od njih nije zadobio povrede opasne po život. Jedan čovek koji se tu našao na mestu nesreće pomogao je putnicima da se izvuku iz olupine iz koje se širio gust oblak dima, vidljiv i sa okolnih brda.

Svedoci kažu da su oko 11 sati čulo glasnu eksploziju, a onda videli kako se veliki dim uzdiže sa puta. Najbliži mestu nesreće tvrde i da je sve troje putnika brzo evakuisano, ali da su imali ozbiljne opekotine po celom telu.

Pre pada, videli smo avion kako proleće iznad naših kola. Prednji deo aviona bio je crn i pod čudnim uglom. Pitali smo se da li nešto nije u redu - rekla je Luis Hodž, jedna od očevidaca.

Druga žena, Keli Hejl, napisala je da je videla čoveka kako izvlači ljude iz olupine aviona.

Novinar BBC-ja napisao je da je bio u vozu kada je avion udario u kontaktnu mrežu. Kablovi su od udara pukli.

Ovo je treći put za tri godine da na ovom području padnu avioni. Prošlog juna dvoje ljudi je poinulo kada se avion sručio blizu Reglana, a u junu 2016. godine drugi avoion je pao nedaleko odatle. Srećom, sve troje putnika prošlo je bez povreda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija