• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/Informer.rs

12.05.2019

17:56

PRONAĐENO 35 TELA ZALIVENIH KISELINOM I ŽIVIM KREČOM! Horor u Meksiku!

Vesti

PRONAĐENO 35 TELA ZALIVENIH KISELINOM I ŽIVIM KREČOM! Horor u Meksiku!

Podeli vest

Meksičke vlasti prošle nedelje su na širem području Gvadalahare na zapadu zemlje pronašle 35 tela u neobeleženim grobovima

Istražitelji su pretražujući kuće na jugoistoku Gvadalahare našli 27 tela, rekao je tužilac Herardo Solis na konferenciji za medije. Solis je rekao da istražiteljli na lokaciji traže još žrtava, a da su do sada identifikovana samo dva tela.

 

 

Državni tužilac je dodao da su u odvojenoj istrazi u centralnoj četvrti grada našli ostatke najmanje sedam osoba i da se rad na toj lokaciji odvija sporo zbog kiselina i žive sode kojom su tela uništena i zato sprečavaju istražitelje da rade duže od 20 do 30 minuta odjednom.

Još jedno telo je pronađeno jugoistočno od Gvadalahare gde su uhapšene i četiri osobe, rekao je Solis. Trenutno se u Meksiku 40.000 osoba vodi kao nestale. Prošle je godine u toj zemlji bilo 33.000 ubistava, većinom povezanih sa organizovanim kriminalom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija