• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok

16.05.2019

19:23 >> 19:24

(VIDEO) PUTIN ZALEDIO NATO I AMERE - TRI AVIJACIJSKA PUKA IMAĆE SU-57: ČIK, KRENITE NA MOSKVU, vojska Rusije se poigrava sa neprijateljima!

Vesti

(VIDEO) PUTIN ZALEDIO NATO I AMERE - TRI AVIJACIJSKA PUKA IMAĆE SU-57: ČIK, KRENITE NA MOSKVU, vojska Rusije se poigrava sa neprijateljima!

Podeli vest

Tokom sastanka sa predstavnicima vojno-industrijskog kompleksa, predsednik Vladimir Putin je rekao da je do 2028. godine neophodno potpuno opremiti tri avijacijska puka najnovijim avionima Su-57

Predsednik je naveo da se raduje sklapanju ugovora za snabdevanje 76 takvih letelica.

Prema njegovim rečima, avioni imaju jedinstvene i najbolje na svetu karakteristike.

- Fokusirali smo se na razvoj i proizvodnju modernih aviona, koji u narednim decenijama određuju borbeni potencijal ruske vojne avijacije. U završnoj fazi državnog testiranja su višenamenski avioni Su-35S i Su-57.

Putin je takođe naglasio značaj daljeg razvoja borbene avijacije i tačne implementacije planova, uključujući nabavku novih letelica i obuku letačkog osoblja.


Predsednik je dodao da je borbena upotreba ruske avijacije u Siriji omogućila je da se identifikuju nedostaci tehničkog stanja aviona i helikoptera, što bi bilo nemoguće otkriti kada se testiraju na testnim lokacijama.

- Borbena primena ruske avijacije u Siriji omogućila je otkrivanje niza nedostataka tehničkog stanja aviona i helikoptera, koje bi bilo nemoguće otkriti tokom ispitivanja na poligonima. Želeo bih da skrenem pažnju na nešto što i vi dobro znate - to bi bilo nemoguće otkriti tokom ispitivanja na poligonima - izjavio je predsednik Putin tokom vojnog savetovanja o razvoju odbrambeno-industrijskog sektora Rusije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 4 godine

Samo 76 SU-57, nasparm par stotina F-35..!!! Ma koliko da je dobar SU-57 sta moze da uradi protiv isto tako fantasticnog aviona F-35 ako ih ima vise. PA cak i da ga napadne 6-7 F-16 ima da ga izbuse kao kantu. Broj aviona igra ogromnu ulogu. Da ne govorimo sto SU-57 jos nije u proizvodnji; jos uvek problemi sa motorom...i.t.d..

Jovan

pre 4 godine

Cak ni Svabe pod pritiskom SAD nece da kupe F 35, toliko je dobar. Dobavljaci opreme su opljackali vojni budzet SAD kroz isporuke trule opreme, kiseonicka sistema na primer. Na avion se zale holandjani, japanski se nedavno stusio u more, it'd. Manevarske osobine ruskih aviona su melee basis men's. Nijedna radarski vodjena raketa ne moze ga pogoditi

BRANKO

pre 4 godine

Svi 76 SU-57 su tu , gde i treba da budu, a mislis da ce Ameri moci da racunaju na te stotine f-35 !? Razmisli malo, a da ne govorimo o razlici u kvalitetu, naravno , u korist SU-57. A, sta reci za mnogo efikasnije ruske PVO sisteme. Samo neka Ameri drze prste dalje od pekmeza !!!

Jimmy le Santo

pre 4 godine

Ja stvarno moram svaki put da dam komentar iako nevjerujem da ce te ga obijaviti. Kome je u interesu da zarati sa Rusijom i zasto. I ko ce da krene na bilo koga. Lako je na irak i siriju ili bosnu. Nemoj te narod da plasite zamajavate rusija je mit nema hljeba od njih nego bjezi te u njemacku i ameriku kao i vecina sa tog podruvija SFRJ

TT

pre 4 godine

Koliko znam Ameri imaju 180 F-22 vec 12 godina .. Takodje poseduju 300 F-35 I planiraju da uvedu 2000 F-35 do 2050 u upotrebu .. Sto bi se oni "ledili" sto Rusija sa decenijom zakasnjenja uvodi svoj prvi avion 5. generacije? -.-

Aleksa

pre 4 godine

Pa treba da se leče zbog toga što: su decenijama iza Rusa u raketnog tehnologija i što su im svi avioni vidljivi za radarske sisteme koje rusi poseduju, zbog toga što su im svi sistemi za protiv eletronsku borbu lošiji od Ruskih i sva elektronika podložna gašenju u slučaju borbe. Tu su decenijama iza Rusa. Zato što su par svetlosnih godina iza Rusa u inovacija u proizvodnji sistema borbenih. kad naprave nesto poput. S-400 a o S 500 da i ne pričamo. Ili nešto poput Kindžala , Burevestnika ili Posejdona, Avangarda ili najnovijeg sistema Nudol. A o Cirkonu ili Kalibar raketama da i ne pričamo. I kao najvažnije " MORAL", e to nemaju zapadni vojnici. Je.bi ga ljepše im je hodati po partijima i svetskim plažama nego ratovati. Pogotovo kad ratujes na tuđoj teritoriji. Eeee, taj moral nemaju osim ako ne napale Estonce, Litvance Poljake i sličnu boraniju. E, tad ce biti žalosno je reći ali smejurija. Ruski blic krug.

Saradžogla

pre 4 godine

NATO (čitaj ameri) manguparija nikada neće krenuti na Moskvu!Ne smeju ... Baćuška zna kada se zucka da se NATO (čitaj ameri) spremaju za napad na Rusiju.Negde NATO mora da spremi eskadrilu sa dovezenim ubojnim naoružanjem.Onda baćuška veli da su njegove rakete spreme i naciljane.Krene li prvi avion IMA DA GA NEMA! Ono najgore za Ameriku koja misli da je Sjedinjena je*u ruske podmornice koje okolo gnjuraju sa atomskim bombama A NE MOGU DA IH LOCIRAJU?Mole boga da se rusi u podmornici ne napiju votke pa u emotivnom zanosu krenu da pipkaju one dugmiće!

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija