• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.05.2019

17:28

(VIDEO) NEMCI NAMESTILI "AFERU ŠTRAHE"! Evo i dokaza! VEĆ SU IMALI SPREMNE PAROLE I TRANSPARENTE!

Vesti

(VIDEO) NEMCI NAMESTILI "AFERU ŠTRAHE"! Evo i dokaza! VEĆ SU IMALI SPREMNE PAROLE I TRANSPARENTE!

Podeli vest

Po svemu sudeći, "aferu Štrahe", zbog koje je austrijski vicekancelar podneo ostavku, a vlada u Beču je na staklenim nogama, namestile su nemačke obaveštajne službe!

Prema nekim informacijama, objavljivanje snimka tempirano je uoči izbora za Evropski parlament, 23. i 26. maja, koji se smatraju ključnim za budućnost Evropske Unije.

Dokaz za to je, tvrde upućeni, činjenica da je sporni snimak, zbog kojeg je Hajnc Kristijan Štrahe već podneo ostavku na mesto vicekancelara, nastao još 2017. godine, a u javnost je pušten tek sada!

(VIDEO) ŠTRAHE PODNEO OSTAVKU! Skandalozan snimak sa Ibice srušio vicekancelara Austrije

Očlgledno je da Nemačka želi da oslabi uticaj Austrije, koja je trenutno na čelu Evropske Unije, kako bi preuzela kontrolu nad čitavom "ujedinjenom Evropom".

(VIDEO) MISTERIOZNA SRPKINJA ZBOG KOJE PADA AUSTRIJSKA VLADA! Ko je Tajana Gudenus, rođena Tajčić, žena sa SNIMKA KOJI JE SRUŠIO ŠTRAHEA!

I dok se Austrijanci budu bavili Štraheom i pričom o misterioznoj Srpkinji zbog koje je ugrozio i svoj integritet i ugled vlade Sebastijana Kurca, izbori za Evropski parlament biće im u drugom planu, pa se računa da bi partije naklonjene Nemačkoj mogle da osvoje većinu i tako sudbinu Evrope stave u ruke Nemačke!

Još jedan dokaz da je reč o zaveri je i snimak na kojem se jasno vidi da su "spontani" protesti ispred zgrade austrijskog parlamenta zapravo bili dobro organizovani. Jer, odakle protestantima već odštampane parole i transparenti, ako je snimak "procurio"?! Ne, tačno su znali kad i šta rade!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vns

pre 4 godine

A Dačić ga hvalio,a ovaj na snimku govori Ruskoj Investitori da izbegava Balkan,Srbiju....

zdenko

pre 4 godine

Dobro. I sta je cudno? Normalna stvar a sto je naleteo, njegova muka.

Novi Ekrem

pre 4 godine

neki nas ludak snimio parodiju https://youtu.be/R-rSgRSYn5E

dragan

pre 4 godine

NAJ VECE ZLO U EU JE nemacka TU JOS VLADA LATENTNI DUH EKSPANZIJE I POKORAVANJE BALKANA TO JET SRBIJE

Aleksandar

pre 4 godine

Nije pametno ulaziti u EU .Nemačka postaje totalitarna vladavina okrenuo jedra u drug pravcu. To će biti tiranija nad malim .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija