• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.05.2019

12:48

AMERE BAŠ ZABOLE ZA ZAKON! Na silu uzmaju SVU ASANŽOVU IMOVINU IZ AMBASADE EKVADORA!

Vesti

AMERE BAŠ ZABOLE ZA ZAKON! Na silu uzmaju SVU ASANŽOVU IMOVINU IZ AMBASADE EKVADORA!

Podeli vest

Imovina Džulijana Asanža iz vremena dok je živeo u ambasdi Ekvadora u Londonu biće predata američkim tužiocima, rečeno je danas iz Vikiliksa

Ekvadorski zvaničnici krenuli su u London da odobre američkim tužiocima da se "posluže" predmetima, uključujući pravna dokumenta, medicinske izveštaje i elektronsku opremu, prenosi Gardijan. 

Vikiliks navodi da je zvaničnicima Ujedinjenih nacija i Asanžovim advokatima zabranjeno da prisustvuju. 

Advokati su istakli da je u pitanju nezakonita zaplena imovine, koju su zahtevale vlasti SAD. Kako su naveli, među materijalima su dva Asanžova rukopisa. 

ŠVEDSKI TUŽILAC TRAŽI HAPŠENJE ASANŽA ZBOG SILOVANJA! Očekuje se izručenje iz Velike Britanije

Asanž se nalazi u zatvoru u Londonu gde izdržava kaznu od 50 nedelja zbog kršenja uslova kaucije. Sledećeg meseca sud će odlučivati o zahtevu SAD za njegovo izručenje. 

Švedska je danas podnela zahtev za hapšenje Asanža, a ukoliko bude izdat nalog, to će biti prvi korak u procesu koji bi rezultirao njegovim izručenjem toj zemlji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 4 godine

Rade šta god požele... a onda, jednog dana... sa sve sakamatom plate, kao i mnoge druge "civilizacije"i narodi.

kiza

pre 4 godine

Najgora strana u probemu tome je Ekvador, a da su ovi potomci genocidne organizacije zvane USA govvvna to pa barem tri kontineta znaju

branko1

pre 4 godine

Belosvetski ološ I belovetske bitange će svoje bahato,bezobrazno I nasilničko ponašanje kad,tad platiti.Neće se dugo čekati I onda će videti "svog boga".Ceo svet jedva čeka taj trenutak,toliko su " omiljeni"

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija