• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Webtribune

25.05.2019

16:26 >> 16:29

ČAK 70 AMERIČKIH GENERALA PISALI TRAMPU, NE U RAT SA IRANOM, NE MOŽEMO POBEDITI: Frka u Vojsci SAD, ovo se nikad nije desilo!

Vesti

ČAK 70 AMERIČKIH GENERALA PISALI TRAMPU, NE U RAT SA IRANOM, NE MOŽEMO POBEDITI: Frka u Vojsci SAD, ovo se nikad nije desilo!

Podeli vest

Sedamdeset bivših američkih vojnih zvaničnika objavilo je na analitičkom portalu „War on the Rocks" pismo predsedniku Donaldu Trampu u kom ga mole da ne dopusti porast napetosti sa Iranom

Vojni zvaničnici su naglasili da Tramp ima nadležnosti da smanji nivo napetosti na Bliskom istoku. Vojni konflikt sa Iranom cěe skupo koštati SAD, smatraju oni.

U saopštenju se navodi da Tramp treba da pokaže "državničku zrelost i mudrost" kako bi se zaustavila eskalacija koja bi mogla loše da se odrazi na položaj zemlje.

Podsetimo, sinocě je predsednik SAD Donald Tramp odlučio da na Bliski istok pošalje oko 1.500 vojnika zbog napetosti sa Iranom. Trupe cěe biti raspoređene u narednim nedeljama i bicěe odbrambenog karaktera. Vojna misija cěe štititi ranije stacionirane američke vojnike na Bliskom istoku i osiguravati slobodu njihovog kretanja.

IRAN VIŠE NEĆE DA SE IGRA! AMERI ŠALJITE BRODOVE, POSLAĆEMO IH NA DNO MORA, SVE SA POSADAMA! Tehernu dosta pretnji SAD!

Podsetimo, SAD su 23. maja saopštile da su spremne za rat sa Iranom. Ipak, Tramp je nešto ranije priznao da ne želi da ratuje sa Iranom.

EU KRIJE DA JE PALA NA KOLENA PRED PUTINOM: Ruske pobede u Evropi više se ne mogu sakriti, KAKO JE MOSKVA POBEDILA BRISEL I SAD NIKADA NEĆE SHVATITI!

Tada su dve eskadrile američkih razarača uplovile u Persijski zaliv zbog zaoštravanja odnosa Vašingtona i Teherana. Pre toga, američka vojska u Iraku je podignuta u stanje visokog stepena pripravnosti zbog "potencijalne iranske agresije".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija